KLICEK Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 narazie tylko glowa : to narazie tyle , bede updejtowal powoli bo mam malo czasu i nie mam netu w domq :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 fajny koles ale gdzie niegdzie widac kanty, daj wiecej krawedzi na glowie i brodzie. Moze jeszcze niezle wyjsc z tego. Bedziesz robil cala postac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 tak w zamiarze mam cala postac :) ale bede ja robil dlugo i czesciami bo moj blaszak nie wytrzymuje dlatego widac takie kanciki . Ale z pewnoscia to poprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bouser Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 no glowka fajna:) o te katy... Ale ja wiem ze znikna:D Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 a czemu nigga? na murzyna to on nie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 przypomina troche michała jacksona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 bo nie mialem jak tego nazwac dlatego nigga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 a jeszcze jedno pytanko (a wlasciwie dwa..) co to za shader? co to za materialy? na razie bardzo mi sie podoba widzialbym go w takiej hinskiej koszuli ze stojka (cos w stylu jackie chan, albo ksiadz) UPDATE: i koniecznie zrob mu zyle na czole lub skroni a la Bonczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Wow, Klicek. Ty zyjesz:) Fajna teksturka, model zbyt kanciasty ale tez jest ok. Ma swoj styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 przypomina mi takiego kolesia z video-tutoriala ale hmm moze mi sie zdaje .. ogolnie fajny ale jakiegos meschmoota mu narzuc pozdro Vetis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 A mi przypomina Christophera Walkena, naprawde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 a juz myslame ze nigdy tej ksywy tu niezobacze. bestia sie nie odzywal. ale modlik ladny, ciekawe czy zmienil sie i skonczy, do roboty prosze pana. bo ladnie sie zapowida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 mi sie ucho srednio podoba!... a reszta moze byc w sumie ;))... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2003 Originally posted by kru a jeszcze jedno pytanko (a wlasciwie dwa..) co to za shader? co to za materialy? na razie bardzo mi sie podoba widzialbym go w takiej hinskiej koszuli ze stojka (cos w stylu jackie chan, albo ksiadz) UPDATE: i koniecznie zrob mu zyle na czole lub skroni a la Bonczak material zylki sa zrobione ale sa narazie malo widoczne bo to byl tylko test :P w ostateczniej mam nadzieje ze to jakos dopracuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2003 da apdejt : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 KLICEK toż to chyba 1000 lat minęło:D Miło widzieć, że dalej pracujesz w 3D. Uszko troszkę ma przyrośnięte, ale teksturka ma fajny klimacik. Chyba lekko przesadziłeś z tym materiałem, nie dało się prościej?? Jak dla mnie nos ma za dużego garba, a klatka jest za bardzo wysunięta do przodu. Ale trzyma klimacik. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 Dziadek kulturysta!! Full wypas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2003 Originally posted by saygon a juz myslame ze nigdy tej ksywy tu niezobacze. bestia sie nie odzywal. ale modlik ladny, ciekawe czy zmienil sie i skonczy, do roboty prosze pana. bo ladnie sie zapowida. hhehe mysle ze powinienem skonczyc ;) ale bede sie naprawde slimaczyl ;P post by bacry KLICEK toż to chyba 1000 lat minęło Miło widzieć, że dalej pracujesz w 3D. Uszko troszkę ma przyrośnięte, ale teksturka ma fajny klimacik. Chyba lekko przesadziłeś z tym materiałem, nie dało się prościej Jak dla mnie nos ma za dużego garba, a klatka jest za bardzo wysunięta do przodu. Ale trzyma klimacik. Powodzenia. heh nosek mial byc taki jak by nie mial w nim chrzastki :) ale zmieniejsze to bo chyba rzeczywiscie nie za ladnie wyglada :) co do ucha to rzeczywiscie jest troszke przyrosniete i poprawie to. Klatke tez poprawie bo troszke przesadzilem ale zrobilem narazie taki ogolny zaraz , wszystko jest w trakcie prac :) uciekam do domq skonczyla sie moja godzinka w cafe :P thx wielkie za komentarze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Luty 2004 Autor Share Napisano 6 Luty 2004 wolny bo wolny ale zawsze :) updejt :o plz komentarze :) jeszcze nie dokonczony ale prosze o opinie ~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 albo mi sie wydaje albo ma strasznie dlugie rece :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Luty 2004 Autor Share Napisano 6 Luty 2004 dopshe ci sie wydaje :) to idzie do poprawki :)))) thx for comments czekm na more :) i spadam do domq :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b-zone Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 No no, całkiem nieźle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 pokaz z profilu bo sie wydaje ze mu sie szczeka na karku konczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 O geezas! Jak zobaczylem te gebe to az podskoczylem. To nie jest twarz czlowieka, tylko E.T. WSZYSTKO jest w niej zle, a siatka koszmarna. Na pierwszym screenie wyglada jak podstarzaly transwestyta. Z kosmosu oczywiscie. Najbardziej podoba mi sie przyrosniete ucho. Czyzby nasz pan mial odstajace uszy w mlodosci i tak to przezywal, ze kazal sobie przyszyc? ;) Dol zdecydowanie lepiej, chociaz tez z kilkoma bledami anatomicznymi. P.S. tytul pracy to chyba jakies nieporozumienie. Nawet jakby postac byla czarna jak smola, to bylby ponizej krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 a ja mam dokladnie odwrotne odczucia. wlasnie twarz mi sie podoba najbardziej. i wlasnie za to ze jest taka stypizowana (tylko wg mnie nie pasuje do ciala. dwie konwencje z roznych bajek) badz tu madry i pisz wiersze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Spoko, jezeli miala byc stylizowana na E.T. - transwestyte, to jestem zdecydowanie na tak! Ino siatka przeraza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 heh drugu postac nie miala byc identycznym odwzorowaniem anatormicznym bardziej chcialem zrobic postac smieszna i jak ja nazwales transwestyta to nawet sie ucieszylem ~~ co do siatki robiona byla na predce i nie jest zbytnio dopieszczona ale tez nie zgodze sie ze przeraza strasznie :) drug bede dzwieczny za jakies male podpowiedzi co zrabalem w tej siateczce :))) postac jeszcze nie jest skonczona :) co do ucha poprawilem je w 2 udejcie :) thx za komentarze :) updejt w blizej nie okreslonym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 bardzo fajna postac pomysl wykonanie texturka swietne mam nadzieje ze wrocisz do dalszej pracy nad ta postacia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 praca zajeb**** mam pytanko: jak zrobiles te ubranko czy jest ono osobno tworzone (jak tak to jak zrobiles ze jest tak idealnie dopasowane do ciala) czy z ciala wychodzi(cos kolo tego) nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 meg prace dokoncze jak tylko zdam mature zostaly mi jeszce tylko ustne :))) koszula to osobny model wsyzstko widac na scr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi