Napisano 12 Grudzień 200321 l narazie tylko glowa : to narazie tyle , bede updejtowal powoli bo mam malo czasu i nie mam netu w domq :)
Napisano 12 Grudzień 200321 l fajny koles ale gdzie niegdzie widac kanty, daj wiecej krawedzi na glowie i brodzie. Moze jeszcze niezle wyjsc z tego. Bedziesz robil cala postac?
Napisano 12 Grudzień 200321 l Autor tak w zamiarze mam cala postac :) ale bede ja robil dlugo i czesciami bo moj blaszak nie wytrzymuje dlatego widac takie kanciki . Ale z pewnoscia to poprawie :)
Napisano 12 Grudzień 200321 l a jeszcze jedno pytanko (a wlasciwie dwa..) co to za shader? co to za materialy? na razie bardzo mi sie podoba widzialbym go w takiej hinskiej koszuli ze stojka (cos w stylu jackie chan, albo ksiadz) UPDATE: i koniecznie zrob mu zyle na czole lub skroni a la Bonczak
Napisano 12 Grudzień 200321 l Wow, Klicek. Ty zyjesz:) Fajna teksturka, model zbyt kanciasty ale tez jest ok. Ma swoj styl.
Napisano 12 Grudzień 200321 l przypomina mi takiego kolesia z video-tutoriala ale hmm moze mi sie zdaje .. ogolnie fajny ale jakiegos meschmoota mu narzuc pozdro Vetis
Napisano 14 Grudzień 200321 l a juz myslame ze nigdy tej ksywy tu niezobacze. bestia sie nie odzywal. ale modlik ladny, ciekawe czy zmienil sie i skonczy, do roboty prosze pana. bo ladnie sie zapowida.
Napisano 17 Grudzień 200321 l Autor Originally posted by kru a jeszcze jedno pytanko (a wlasciwie dwa..) co to za shader? co to za materialy? na razie bardzo mi sie podoba widzialbym go w takiej hinskiej koszuli ze stojka (cos w stylu jackie chan, albo ksiadz) UPDATE: i koniecznie zrob mu zyle na czole lub skroni a la Bonczak material zylki sa zrobione ale sa narazie malo widoczne bo to byl tylko test :P w ostateczniej mam nadzieje ze to jakos dopracuje :)
Napisano 17 Grudzień 200321 l KLICEK toż to chyba 1000 lat minęło:D Miło widzieć, że dalej pracujesz w 3D. Uszko troszkę ma przyrośnięte, ale teksturka ma fajny klimacik. Chyba lekko przesadziłeś z tym materiałem, nie dało się prościej?? Jak dla mnie nos ma za dużego garba, a klatka jest za bardzo wysunięta do przodu. Ale trzyma klimacik. Powodzenia.
Napisano 17 Grudzień 200321 l Autor Originally posted by saygon a juz myslame ze nigdy tej ksywy tu niezobacze. bestia sie nie odzywal. ale modlik ladny, ciekawe czy zmienil sie i skonczy, do roboty prosze pana. bo ladnie sie zapowida. hhehe mysle ze powinienem skonczyc ;) ale bede sie naprawde slimaczyl ;P post by bacry KLICEK toż to chyba 1000 lat minęło Miło widzieć, że dalej pracujesz w 3D. Uszko troszkę ma przyrośnięte, ale teksturka ma fajny klimacik. Chyba lekko przesadziłeś z tym materiałem, nie dało się prościej Jak dla mnie nos ma za dużego garba, a klatka jest za bardzo wysunięta do przodu. Ale trzyma klimacik. Powodzenia. heh nosek mial byc taki jak by nie mial w nim chrzastki :) ale zmieniejsze to bo chyba rzeczywiscie nie za ladnie wyglada :) co do ucha to rzeczywiscie jest troszke przyrosniete i poprawie to. Klatke tez poprawie bo troszke przesadzilem ale zrobilem narazie taki ogolny zaraz , wszystko jest w trakcie prac :) uciekam do domq skonczyla sie moja godzinka w cafe :P thx wielkie za komentarze ;)
Napisano 6 Luty 200421 l Autor wolny bo wolny ale zawsze :) updejt :o plz komentarze :) jeszcze nie dokonczony ale prosze o opinie ~~
Napisano 6 Luty 200421 l Autor dopshe ci sie wydaje :) to idzie do poprawki :)))) thx for comments czekm na more :) i spadam do domq :*
Napisano 6 Luty 200421 l O geezas! Jak zobaczylem te gebe to az podskoczylem. To nie jest twarz czlowieka, tylko E.T. WSZYSTKO jest w niej zle, a siatka koszmarna. Na pierwszym screenie wyglada jak podstarzaly transwestyta. Z kosmosu oczywiscie. Najbardziej podoba mi sie przyrosniete ucho. Czyzby nasz pan mial odstajace uszy w mlodosci i tak to przezywal, ze kazal sobie przyszyc? ;) Dol zdecydowanie lepiej, chociaz tez z kilkoma bledami anatomicznymi. P.S. tytul pracy to chyba jakies nieporozumienie. Nawet jakby postac byla czarna jak smola, to bylby ponizej krytyki.
Napisano 6 Luty 200421 l a ja mam dokladnie odwrotne odczucia. wlasnie twarz mi sie podoba najbardziej. i wlasnie za to ze jest taka stypizowana (tylko wg mnie nie pasuje do ciala. dwie konwencje z roznych bajek) badz tu madry i pisz wiersze :D
Napisano 6 Luty 200421 l Spoko, jezeli miala byc stylizowana na E.T. - transwestyte, to jestem zdecydowanie na tak! Ino siatka przeraza.
Napisano 8 Luty 200421 l Autor heh drugu postac nie miala byc identycznym odwzorowaniem anatormicznym bardziej chcialem zrobic postac smieszna i jak ja nazwales transwestyta to nawet sie ucieszylem ~~ co do siatki robiona byla na predce i nie jest zbytnio dopieszczona ale tez nie zgodze sie ze przeraza strasznie :) drug bede dzwieczny za jakies male podpowiedzi co zrabalem w tej siateczce :))) postac jeszcze nie jest skonczona :) co do ucha poprawilem je w 2 udejcie :) thx za komentarze :) updejt w blizej nie okreslonym czasie
Napisano 18 Luty 200421 l bardzo fajna postac pomysl wykonanie texturka swietne mam nadzieje ze wrocisz do dalszej pracy nad ta postacia
Napisano 21 Luty 200421 l praca zajeb**** mam pytanko: jak zrobiles te ubranko czy jest ono osobno tworzone (jak tak to jak zrobiles ze jest tak idealnie dopasowane do ciala) czy z ciala wychodzi(cos kolo tego) nara
Napisano 16 Maj 200420 l Autor meg prace dokoncze jak tylko zdam mature zostaly mi jeszce tylko ustne :))) koszula to osobny model wsyzstko widac na scr