Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajny koles ale gdzie niegdzie widac kanty, daj wiecej krawedzi na glowie i brodzie.

Moze jeszcze niezle wyjsc z tego. Bedziesz robil cala postac?

Napisano

no glowka fajna:)

o te katy... Ale ja wiem ze znikna:D

Powodzenia

Napisano

a jeszcze jedno pytanko (a wlasciwie dwa..) co to za shader? co to za materialy?

na razie bardzo mi sie podoba

widzialbym go w takiej hinskiej koszuli ze stojka (cos w stylu jackie chan, albo ksiadz)

UPDATE:

i koniecznie zrob mu zyle na czole lub skroni a la Bonczak

Napisano

Wow, Klicek. Ty zyjesz:) Fajna teksturka, model zbyt kanciasty ale tez jest ok. Ma swoj styl.

Napisano

przypomina mi takiego kolesia z video-tutoriala ale hmm moze mi sie zdaje .. ogolnie fajny ale jakiegos meschmoota mu narzuc

pozdro

Vetis

Napisano

a juz myslame ze nigdy tej ksywy tu niezobacze. bestia sie nie odzywal. ale modlik ladny, ciekawe czy zmienil sie i skonczy, do roboty prosze pana. bo ladnie sie zapowida.

Napisano
  • Autor
Originally posted by kru

a jeszcze jedno pytanko (a wlasciwie dwa..) co to za shader? co to za materialy?

na razie bardzo mi sie podoba

widzialbym go w takiej hinskiej koszuli ze stojka (cos w stylu jackie chan, albo ksiadz)

UPDATE:

i koniecznie zrob mu zyle na czole lub skroni a la Bonczak

material szader.jpg

zylki sa zrobione ale sa narazie malo widoczne bo to byl tylko test :P w ostateczniej mam nadzieje ze to jakos dopracuje :)

Napisano

KLICEK toż to chyba 1000 lat minęło:D Miło widzieć, że dalej pracujesz w 3D. Uszko troszkę ma przyrośnięte, ale teksturka ma fajny klimacik. Chyba lekko przesadziłeś z tym materiałem, nie dało się prościej??

Jak dla mnie nos ma za dużego garba, a klatka jest za bardzo wysunięta do przodu. Ale trzyma klimacik. Powodzenia.

Napisano
  • Autor
Originally posted by saygon

a juz myslame ze nigdy tej ksywy tu niezobacze. bestia sie nie odzywal. ale modlik ladny, ciekawe czy zmienil sie i skonczy, do roboty prosze pana. bo ladnie sie zapowida.

hhehe mysle ze powinienem skonczyc ;) ale bede sie naprawde slimaczyl ;P

post by bacry KLICEK toż to chyba 1000 lat minęło Miło widzieć, że dalej pracujesz w 3D. Uszko troszkę ma przyrośnięte, ale teksturka ma fajny klimacik. Chyba lekko przesadziłeś z tym materiałem, nie dało się prościej

Jak dla mnie nos ma za dużego garba, a klatka jest za bardzo wysunięta do przodu. Ale trzyma klimacik. Powodzenia.

heh nosek mial byc taki jak by nie mial w nim chrzastki :) ale zmieniejsze to bo chyba rzeczywiscie nie za ladnie wyglada :) co do ucha to rzeczywiscie jest troszke przyrosniete i poprawie to.

Klatke tez poprawie bo troszke przesadzilem ale zrobilem narazie taki ogolny zaraz , wszystko jest w trakcie prac :)

uciekam do domq skonczyla sie moja godzinka w cafe :P

thx wielkie za komentarze ;)

Napisano

pokaz z profilu bo sie wydaje ze mu sie szczeka na karku konczy

Napisano

O geezas! Jak zobaczylem te gebe to az podskoczylem.

To nie jest twarz czlowieka, tylko E.T.

WSZYSTKO jest w niej zle, a siatka koszmarna.

Na pierwszym screenie wyglada jak podstarzaly transwestyta. Z kosmosu oczywiscie.

Najbardziej podoba mi sie przyrosniete ucho. Czyzby nasz pan mial odstajace uszy w mlodosci i tak to przezywal, ze kazal sobie przyszyc? ;)

Dol zdecydowanie lepiej, chociaz tez z kilkoma bledami anatomicznymi.

P.S. tytul pracy to chyba jakies nieporozumienie. Nawet jakby postac byla czarna jak smola, to bylby ponizej krytyki.

Napisano

a ja mam dokladnie odwrotne odczucia. wlasnie twarz mi sie podoba najbardziej. i wlasnie za to ze jest taka stypizowana (tylko wg mnie nie pasuje do ciala. dwie konwencje z roznych bajek)

badz tu madry i pisz wiersze :D

Napisano

Spoko, jezeli miala byc stylizowana na E.T. - transwestyte, to jestem zdecydowanie na tak! Ino siatka przeraza.

Napisano
  • Autor

heh drugu postac nie miala byc identycznym odwzorowaniem anatormicznym bardziej chcialem zrobic postac smieszna i jak ja nazwales transwestyta to nawet sie ucieszylem ~~

co do siatki robiona byla na predce i nie jest zbytnio dopieszczona ale tez nie zgodze sie ze przeraza strasznie :)

drug bede dzwieczny za jakies male podpowiedzi co zrabalem w tej siateczce :)))

postac jeszcze nie jest skonczona :)

co do ucha poprawilem je w 2 udejcie :)

thx za komentarze :) updejt w blizej nie okreslonym czasie

Napisano

bardzo fajna postac pomysl wykonanie texturka swietne mam nadzieje ze wrocisz do dalszej pracy nad ta postacia

Napisano

praca zajeb****

mam pytanko: jak zrobiles te ubranko czy jest ono osobno tworzone (jak tak to jak zrobiles ze jest tak idealnie dopasowane do ciala) czy z ciala wychodzi(cos kolo tego)

nara