Gość kaczorex Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Witam! Grupa HypnoXX poszukuje grafików 3D. Grafika musi być w formacie .3ds, .x lub .md2. Jeśli ktoś chciałby zarobić, to cóż, szukamy wydawcy i jest pewna możliwość, że za jakiś miesiąc komuś pokażemy FPS-a. Chętni mogą się zgłaszać na moje GG: 4896599. Jeśli chodzi o typ grafiki, to różne. Od małych myszek, przez zombi po statki kosmiczne. Chodzi o to, że każda gra jest inna, w każdej jest inna sceneria itd., dlatego grafik powinien umieć robić grafikę wszelaką. Ale każdy kto coś umie, np. zwierzęta może się zgłosić. Pozdrawiam P.S.Póki co nie mamy wydawcy, dlatego żadnego kontraktu nie trzeba podpisywać ;)
piksar Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 brzmi to jak pisane przez dziecko lub początkującego, znaczy mało poważnie
Gość kaczorex Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Ech, na grafice się nie znam, chodziło mi o to, że jeśli chcesz dołączyć, to powinieneś wiedzieć, jak zrobić większość obiektów, które nas otaczają. (P.S.W Twoim avku właśnie jest dziecko... hmm... podobno avatary też wyrażają osobowość...).
Tomala Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Kaczorek z tego co napisałeś można wywnioskować że nie macie konkretnego pomysłu na grę a chcecie ją pokazać (jest pewna możliwość) za miesiąc? Oj widzę że optymizmu to wam nie brakuje.
Gość kaczorex Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 A może źle rozumiemy? W końcu nie planowalibyśmy pokazać wydawcy gry, jeśli jej nie zaczęliśmy, nie? W każdym razie, przywykłem, że nowych zawsze się traktuje "inaczej". Że taka niepisana zasada "nowy -> dać mu zrozumieć kto rządzi" itd. Nie zrozumcie tego źle, ale możnaby powiedzieć, że się nie rozumie, że coś źle napisane, a nie od razu "jakby to napisało dziecko". Pewnie 70% userów for na całym świecie jest poniżej 18. Ale koniec offtop.
ETA Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 A może pokazał byś bynajmniej jakieś screeny, stronke projektu albo cokolwiek??
Manver Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Myśle że umieszczenie jednego rendera, chociażby modelu boxa, nie wpłynie negatywnie na projekt. Nie zrozum mnie źle, ale w dzisiejszych czasach bez zaprezentowania Sample Design Doc'a oraz renderów kończąc na stronie, cudem jest znalezienie wspólnika. Wiem ponieważ sam prowadze jeden projekt.
intoxicate Napisano 16 Wrzesień 2007 Napisano 16 Wrzesień 2007 nie podpiszesz zadnej umowy z wydawca nie majac 18 lat kaczorex :P
piotrek Napisano 16 Wrzesień 2007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Kolejne gry, jak wynika z pierwszego posta :)
purple Napisano 16 Wrzesień 2007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Ech, na grafice się nie znam, chodziło mi o to, że jeśli chcesz dołączyć, to powinieneś wiedzieć, jak zrobić większość obiektów, które nas otaczają. (P.S.W Twoim avku właśnie jest dziecko... hmm... podobno avatary też wyrażają osobowość...). To jest z tego co mi wiadomo kolegi synek :D sorki za off... pozdrawiam ps: więcej faktów podaj, tu forumowcy, są troszkę cięci na takie propozycje, bo często ktoś sie loguje, daje takie info i później już go nigdy nie ma- po prostu chce pokazać nick, albo pochwalić się znajomym,że takie o takie napisał, czy cuś...przynajmniej tak zrozumiałam z wypowiedzi na tym forum, pozdrawiam:) Ps2: ale jakąś startową forsę to macie na projekt? czy to jest działalność gospodarcza? czy podpisujecie (chcecie podpisywać umowy) z pracownikami? jakie miasto? czy praca zdalna? low poly? jaki czas KONKRETNIE macie na to i czym to jest uwarunkowane? czy to domówka (pare ludzi przy komputerze wpada na pomysł gry,żednych inwestycji planów nic...)?
carlosss Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 purple, szkoda naprawdę Twoich słów i tak wiadomo jak będzie ;] a dokładniej tak jak napisałaś
Rekomendowane odpowiedzi