Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam!

Grupa HypnoXX poszukuje grafik贸w 3D. Grafika musi by膰 w formacie .3ds, .x lub .md2. Je艣li kto艣 chcia艂by zarobi膰, to c贸偶, szukamy wydawcy i jest pewna mo偶liwo艣膰, 偶e za jaki艣 miesi膮c komu艣 poka偶emy FPS-a. Ch臋tni mog膮 si臋 zg艂asza膰 na moje GG: 4896599. Je艣li chodzi o typ grafiki, to r贸偶ne. Od ma艂ych myszek, przez zombi po statki kosmiczne. Chodzi o to, 偶e ka偶da gra jest inna, w ka偶dej jest inna sceneria itd., dlatego grafik powinien umie膰 robi膰 grafik臋 wszelak膮. Ale ka偶dy kto co艣 umie, np. zwierz臋ta mo偶e si臋 zg艂osi膰.

Pozdrawiam

P.S.P贸ki co nie mamy wydawcy, dlatego 偶adnego kontraktu nie trzeba podpisywa膰 ;)

• Odpowiedzi 11
  • Wy艣wietle艅 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

brzmi to jak pisane przez dziecko lub pocz膮tkuj膮cego, znaczy ma艂o powa偶nie

Napisano

Ech, na grafice si臋 nie znam, chodzi艂o mi o to, 偶e je艣li chcesz do艂膮czy膰, to powiniene艣 wiedzie膰, jak zrobi膰 wi臋kszo艣膰 obiekt贸w, kt贸re nas otaczaj膮. (P.S.W Twoim avku w艂a艣nie jest dziecko... hmm... podobno avatary te偶 wyra偶aj膮 osobowo艣膰...).

Napisano

Kaczorek z tego co napisa艂e艣 mo偶na wywnioskowa膰 偶e nie macie konkretnego pomys艂u na gr臋 a chcecie j膮 pokaza膰 (jest pewna mo偶liwo艣膰) za miesi膮c? Oj widz臋 偶e optymizmu to wam nie brakuje.

Napisano

A mo偶e 藕le rozumiemy? W ko艅cu nie planowaliby艣my pokaza膰 wydawcy gry, je艣li jej nie zacz臋li艣my, nie? W ka偶dym razie, przywyk艂em, 偶e nowych zawsze si臋 traktuje "inaczej". 呕e taka niepisana zasada "nowy -> da膰 mu zrozumie膰 kto rz膮dzi" itd. Nie zrozumcie tego 藕le, ale mo偶naby powiedzie膰, 偶e si臋 nie rozumie, 偶e co艣 藕le napisane, a nie od razu "jakby to napisa艂o dziecko". Pewnie 70% user贸w for na ca艂ym 艣wiecie jest poni偶ej 18. Ale koniec offtop.

Napisano

A mo偶e pokaza艂 by艣 bynajmniej jakie艣 screeny, stronke projektu albo cokolwiek??

Napisano

My艣le 偶e umieszczenie jednego rendera, chocia偶by modelu boxa, nie wp艂ynie negatywnie na projekt. Nie zrozum mnie 藕le, ale w dzisiejszych czasach bez zaprezentowania Sample Design Doc'a oraz render贸w ko艅cz膮c na stronie, cudem jest znalezienie wsp贸lnika. Wiem poniewa偶 sam prowadze jeden projekt.

Napisano
Ech, na grafice si臋 nie znam, chodzi艂o mi o to, 偶e je艣li chcesz do艂膮czy膰, to powiniene艣 wiedzie膰, jak zrobi膰 wi臋kszo艣膰 obiekt贸w, kt贸re nas otaczaj膮. (P.S.W Twoim avku w艂a艣nie jest dziecko... hmm... podobno avatary te偶 wyra偶aj膮 osobowo艣膰...).

To jest z tego co mi wiadomo kolegi synek :D sorki za off...

pozdrawiam

ps: wi臋cej fakt贸w podaj, tu forumowcy, s膮 troszk臋 ci臋ci na takie propozycje, bo cz臋sto kto艣 sie loguje, daje takie info i p贸藕niej ju偶 go nigdy nie ma- po prostu chce pokaza膰 nick, albo pochwali膰 si臋 znajomym,偶e takie o takie napisa艂, czy cu艣...przynajmniej tak zrozumia艂am z wypowiedzi na tym forum, pozdrawiam:)

Ps2: ale jak膮艣 startow膮 fors臋 to macie na projekt? czy to jest dzia艂alno艣膰 gospodarcza? czy podpisujecie (chcecie podpisywa膰 umowy) z pracownikami? jakie miasto? czy praca zdalna? low poly? jaki czas KONKRETNIE macie na to i czym to jest uwarunkowane? czy to dom贸wka (pare ludzi przy komputerze wpada na pomys艂 gry,偶ednych inwestycji plan贸w nic...)?

Napisano

purple, szkoda naprawd臋 Twoich s艂贸w i tak wiadomo jak b臋dzie ;] a dok艂adniej tak jak napisa艂a艣

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci