Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l Witam! Grupa HypnoXX poszukuje grafik贸w 3D. Grafika musi by膰 w formacie .3ds, .x lub .md2. Je艣li kto艣 chcia艂by zarobi膰, to c贸偶, szukamy wydawcy i jest pewna mo偶liwo艣膰, 偶e za jaki艣 miesi膮c komu艣 poka偶emy FPS-a. Ch臋tni mog膮 si臋 zg艂asza膰 na moje GG: 4896599. Je艣li chodzi o typ grafiki, to r贸偶ne. Od ma艂ych myszek, przez zombi po statki kosmiczne. Chodzi o to, 偶e ka偶da gra jest inna, w ka偶dej jest inna sceneria itd., dlatego grafik powinien umie膰 robi膰 grafik臋 wszelak膮. Ale ka偶dy kto co艣 umie, np. zwierz臋ta mo偶e si臋 zg艂osi膰. Pozdrawiam 聽 P.S.P贸ki co nie mamy wydawcy, dlatego 偶adnego kontraktu nie trzeba podpisywa膰 ;)
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l brzmi to jak pisane przez dziecko lub pocz膮tkuj膮cego, znaczy ma艂o powa偶nie
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l Ech, na grafice si臋 nie znam, chodzi艂o mi o to, 偶e je艣li chcesz do艂膮czy膰, to powiniene艣 wiedzie膰, jak zrobi膰 wi臋kszo艣膰 obiekt贸w, kt贸re nas otaczaj膮. (P.S.W Twoim avku w艂a艣nie jest dziecko... hmm... podobno avatary te偶 wyra偶aj膮 osobowo艣膰...).
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l Kaczorek z tego co napisa艂e艣 mo偶na wywnioskowa膰 偶e nie macie konkretnego pomys艂u na gr臋 a chcecie j膮 pokaza膰 (jest pewna mo偶liwo艣膰) za miesi膮c? Oj widz臋 偶e optymizmu to wam nie brakuje.
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l A mo偶e 藕le rozumiemy? W ko艅cu nie planowaliby艣my pokaza膰 wydawcy gry, je艣li jej nie zacz臋li艣my, nie? W ka偶dym razie, przywyk艂em, 偶e nowych zawsze si臋 traktuje "inaczej". 呕e taka niepisana zasada "nowy -> da膰 mu zrozumie膰 kto rz膮dzi" itd. Nie zrozumcie tego 藕le, ale mo偶naby powiedzie膰, 偶e si臋 nie rozumie, 偶e co艣 藕le napisane, a nie od razu "jakby to napisa艂o dziecko". Pewnie 70% user贸w for na ca艂ym 艣wiecie jest poni偶ej 18. Ale koniec offtop.
Napisano 1 Wrzesie艅 200717 l A mo偶e pokaza艂 by艣 bynajmniej jakie艣 screeny, stronke projektu albo cokolwiek??
Napisano 6 Wrzesie艅 200717 l My艣le 偶e umieszczenie jednego rendera, chocia偶by modelu boxa, nie wp艂ynie negatywnie na projekt. Nie zrozum mnie 藕le, ale w dzisiejszych czasach bez zaprezentowania Sample Design Doc'a oraz render贸w ko艅cz膮c na stronie, cudem jest znalezienie wsp贸lnika. Wiem poniewa偶 sam prowadze jeden projekt.
Napisano 16 Wrzesie艅 200717 l Ech, na grafice si臋 nie znam, chodzi艂o mi o to, 偶e je艣li chcesz do艂膮czy膰, to powiniene艣 wiedzie膰, jak zrobi膰 wi臋kszo艣膰 obiekt贸w, kt贸re nas otaczaj膮. (P.S.W Twoim avku w艂a艣nie jest dziecko... hmm... podobno avatary te偶 wyra偶aj膮 osobowo艣膰...). To jest z tego co mi wiadomo kolegi synek :D sorki za off... pozdrawiam 聽 ps: wi臋cej fakt贸w podaj, tu forumowcy, s膮 troszk臋 ci臋ci na takie propozycje, bo cz臋sto kto艣 sie loguje, daje takie info i p贸藕niej ju偶 go nigdy nie ma- po prostu chce pokaza膰 nick, albo pochwali膰 si臋 znajomym,偶e takie o takie napisa艂, czy cu艣...przynajmniej tak zrozumia艂am z wypowiedzi na tym forum, pozdrawiam:) 聽 Ps2: ale jak膮艣 startow膮 fors臋 to macie na projekt? czy to jest dzia艂alno艣膰 gospodarcza? czy podpisujecie (chcecie podpisywa膰 umowy) z pracownikami? jakie miasto? czy praca zdalna? low poly? jaki czas KONKRETNIE macie na to i czym to jest uwarunkowane? czy to dom贸wka (pare ludzi przy komputerze wpada na pomys艂 gry,偶ednych inwestycji plan贸w nic...)?
Napisano 17 Wrzesie艅 200717 l purple, szkoda naprawd臋 Twoich s艂贸w i tak wiadomo jak b臋dzie ;] a dok艂adniej tak jak napisa艂a艣