Przybysz Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Ubisoft i FilePlanet podarowały graczom darmowe pełne wersje znanych gier - Rayman Raving Rabbids, Far Cry oraz Prince of Persia: The Sands of Time! Gry znaleźć można w serwisie FilePlanet pod TYM adresem. Aby je pobrać, wystarczy założyć na FilePlanet i na Ubi.com darmowe konto i pobrać oprogramowanie FilePlanet Download Manager. No i odczekać swoje, bo dla posiadaczy darmowego konta dostęp do serwerów jest kolejkowany (ci, którzy opłacają abonament nie muszą czekać). W tej chwili czas oczekiwania wynosi ok. 40 minut. Na czym polega haczyk z samymi grami? Otóż pojawiają się w nich reklamy (jednak podobno tylko w menusach). Świetna rzecz! [ CormaC ] CD-ACTION źródło UWAGI: -gry zawierają reklamy -Prince Of Persia The Sands Of Time (inne byćmoże tez) wymaga podczas instalacji abyśmy byli mieszkancami USA. Gra sprawdza to na podstawie naszego konta na ubi.com. Wystarczy dokonać odpowiedniej zmiany swoich danych w profilu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 tylko dla uzytkownikow usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Tak, tak. Wystarczy w profilu na ubi.com ustawic sobie ze jest sie z USA ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 podobno po IP to wyłapuje - tak czytałem na cgtalku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 to jedynym wyjsciem jest pobranie przez serwer proxy byle taki w USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 no to łączyć się przez proxy i już nie wyłapią :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 podobno po IP to wyłapuje - tak czytałem na cgtalku Jestem w Polsce, moje IP prowadzi do Polski a nie miałem z tym problemów. Nie użyłem proxy, tylko zmieniłem dane na ubi.com. Prince Of Persia zainstalowałem bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 potwierdzam, wlasnie sciagam far crya i wszystko ladnie idzie, oprocz tego ze co jakis czas znow mnie laduje do kolejki:D ale co tam, bardza fajna inicjatywa, chos nie wierze ze nie maja z tego korzysci:P chocby z tych reklam, pozdro;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 po co kupować teraz gry ubisoftu jak za parę lat będzie je można za free dostać ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 no i walek, sciagnalem gierke ladnie, odpalam instalacje, wpisuje login i haslo i wyskakuje wiadomosc ze musze jednak byc z USA. Ktos ma jakis pomysl?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Ubi chyba się zdenerwowało :) All downloaded files which have not been activated are going to be made inactive through the ubi.com login. Previously, the ubi.com login would require a US country in order to install the game. Ubisoft will make the ubi.com login reject all entries into country. They hope to relaunch the program once we can add IP-blocking into our login process. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 No i bardzo dobrze :P. Korzystac z proxy, panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 a mówiłem :) ja wiedziałem, że tak będzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 zmiana proxy tez nic daje:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Wy chyba zdajecie sobie sprawę, że ta 'promocja' jest dla mieszkańców USA i nawet jak się Wam uda te gry ściągnąć, to ich używanie w Polsce jest równoznaczne z graniem w gry ściągnięte z mułka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi