Hindus Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Spośród prac na forum wyłoniliśmy kolejną pracę godną zwrócenia uwagi. Tym razem świetna praca - Citroen C6 którą zobaczyć możecie tutaj. Autor: Piotr Kosinski aka vision3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Pracka świetna. A, jedynie co mi sie nie podoba to nagłówek niusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Faktycznie C6 wyszło bardzo ładnie ;) Wcześniej nie widziałem bo mnie nie było długo na forum ;) Gratulacje dla vision3d Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 no naprawdę świetna pracka :) gratki vision3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 gratuluje:) szkoda ze himera nie dostala tego wyroznienia, tez reprezentowala wysoki poziom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi