Napisano 15 Wrzesień 200717 l Autor Klicku--> jesli chodzi o podobienstwo to ja tez niewiem czy podobna czy nie :D tadek--> o fak swietne zdjecia :D widac ze slabo szukalem referek :D:D a na tych zdjeciach wzorowalem sie odnosnie fryza :) http://www.misa.net/attach/1/8451190104.jpg http://www.misa.net/attach/1/8617026985.jpg
Napisano 15 Wrzesień 200717 l nielot007 - Super coraz lepiej, nie wiem ale ta szyja nie powinna byc troszke szczuplejsza imo, bedzie cala postac czy tylko popiersie? Widzialem te referki i teraz wiem dlaczego robisz krotkie wlosy a sugerowalem sie pierwszym postem.:) ------------------------ spokojnej nocy
Napisano 15 Wrzesień 200717 l super, bardzo fajnie ci idzie, również mam nadzieje ze weźmiesz sie w końcu za teksturę ;)
Napisano 15 Wrzesień 200717 l o juz doł lecisz , zapowada sie fajnie podoba misie ze to nie sa balony jakies tylko wlsnie konkretne tak jak powinny byc cycuchy : D, tylko nie wiem czy nie za szeroka ta twarz tzn taka zbyt pełna jakby, i nie za grubą i za krótką szyje ma? wiesz gdyby to miala byc nie ta pani z foty to na tym etapie byloby zupelnie git a podnsząc troche głowe do gory byłoby idealnie
Napisano 15 Wrzesień 200717 l http://www.skins.be/celebrity/jessica-alba/ dobra ja sobie juz chyba dam spokój :D:D
Napisano 15 Wrzesień 200717 l dobra jak teraz jest juz calosc to tak : twarz węzsza , szyja chudsza a ciut dłuzsza, ręce za chude, nadgarstki podobnie, za waska w ramionach nieduzo ale zawsze, za szeroka w talii, lydki widze ze jeszcze sie robią, ogólnie trzeba ją troche ponaciągać :D, a no i niewiem czy jakas wogle nie za krótka jest?
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! dzieki panowie za rady :) wszystkie sie popoprawia :) narazie to jest tylko wymodelowanie teraz zaczne nadawac jej krztalty itp. :) Mario--> nie proporcje sa good mierzylem (pierwszy raz) proporcje :p
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Nielot kochanie cos zle pomierzyles ;) ona jest w pasie tak waska ze moglbys ja obwinac jezykiem, odchudz ja i bedzie superos :) Wiesz przy ciele jednak nie robil bym podobnie, rob zeby bylo sexy i tak nikt nie zauwazy, ale nie rob jej nadwagi :) :*
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor Klicus chodzi o wysokosc ;) jej pasem i moim jezykiem zajme sie pozniej :p
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Wierze w koncowy efekt, ale gdybym byl Jessicą to chyba juz bym tu nie wrocil. Miejmy nadzieje, ze ona ma wiecej dystansu do siebie i wciaz bedzie odwiedzac forum.
Napisano 16 Wrzesień 200717 l nielot - ja wiedzialem ze tak bedzie - zamiast zajmowac sie modelem to glupstwa ci po glowie chodza!! :) ps. sluchaj klicka bo dobrze moowi - ta pani ma byc seksi a nie co do centymetra... (a zreszta jak zrobisz co do centymetra to wlasnie seksi powinno wyjsc :)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l noooooooooooooooooooooo :******** o niebo lepiej, teraz zrob jej pozadne paluszki :) a i szyjkę jeszcze ciutke odchudz i sprawdz czy bedzie lepiej. Zmiany na Duzy DUZY plus :)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor klicus-->dzieki :) jeszcze z cialkiem walcze :) zrobilem stopy, jeszcze je poprawie, zrobie te kosci po bokach (zapomnialem jak sie na to mowi :D) zageszcac je czy zostawic tak jak jest ?
Napisano 16 Wrzesień 200717 l kostki ? :P no mozesz ciutke zagescic, i docnisnij paluczki, przedni(paluch:P ten duzy) palec bardziej daj w bok, wiesz kobiety sie morduja w szpilkach :P
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Imo lepiej nie modelować każdego palca na stopie tylko zrobić to teksturą - teraz wyglądają bardzo kwadratowo i nie realistycznie. Imo albo większa ilość trisów na postać, albo paluchy (poza tym największym) walisz na text. Idzie spoko, dawaj dalej :)
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor Klicek-->dzieki poprawie :) ziomus--> hmmm ale troche by to dziwnie wygladalo jakbym palcow nie wymodelowal wiesz wszedzie ladnie kazda czesc ciala starannie wymodelowana a palce trzasniete texturka, jakos mi sie to nie widzi :)
Napisano 17 Wrzesień 200717 l no tez mi sie bardziej podoba widac kozysta poprawę : ), co do paluchów przy stopach to nie robiłbym tej przestrzeni miedzy palcami jest zupełnie zbędna o wiele lepszy efekt uzyskasz na texturze, nie chce mi sie wyszukwac swojego modelu z gołymi stopami ale mozesz mi wiezyc na słowo , jedyne co bym przy palcach poprawił to czubki zeby to nie byly takie kwadratowe , styknie edge w poprzek i drugie na krzyz a srodkowy wertx troche wyciagnac lub cos w tym stylu, wiesz to chodzi o to zeby patrząc na model z roznych stron nie bylo nagłych nieciągłosci wizulanych ;)
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! mario--> dzieki, jesli chodzi o palce to sugerowalem sie modelem :) siatke troche zagesiclem a z czubkami poprawie next time :) teraz widze ze musze jeszcze na krztaltem stopy popracowac :) pozdro
Napisano 17 Wrzesień 200717 l vote - zrob jej z pupkę w gruszeczkę a nie w sliweczke "nie ma nic gorszego niz kobietka z pupa w sliwke" - Adaś Miałczyński :P
Napisano 17 Wrzesień 200717 l modeling w całosci wylgada teraz bardzo fajnie podobaja mi sie łydki, kolanka, tyle ze według mnie cialo ma za male do tej gowy, powinna byc wyzsza przez co smuklejsza a tu tego nie odczuwam , no i cos nie tak jest miedzy bibałkami, nie wie mmoze za szeroko rozstawione i sama ta przerwa miedzy nimi zbyt wypchnieta do przodu? w kazydm razie jeszcze torszke i będzie z tego kawał porządnego modelu