nielot007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Klicku--> jesli chodzi o podobienstwo to ja tez niewiem czy podobna czy nie :D tadek--> o fak swietne zdjecia :D widac ze slabo szukalem referek :D:D a na tych zdjeciach wzorowalem sie odnosnie fryza :) http://www.misa.net/attach/1/8451190104.jpg http://www.misa.net/attach/1/8617026985.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 no fryzurka very sexy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udytzkey Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 nielot007 - Super coraz lepiej, nie wiem ale ta szyja nie powinna byc troszke szczuplejsza imo, bedzie cala postac czy tylko popiersie? Widzialem te referki i teraz wiem dlaczego robisz krotkie wlosy a sugerowalem sie pierwszym postem.:) ------------------------ spokojnej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 super, bardzo fajnie ci idzie, również mam nadzieje ze weźmiesz sie w końcu za teksturę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 o juz doł lecisz , zapowada sie fajnie podoba misie ze to nie sa balony jakies tylko wlsnie konkretne tak jak powinny byc cycuchy : D, tylko nie wiem czy nie za szeroka ta twarz tzn taka zbyt pełna jakby, i nie za grubą i za krótką szyje ma? wiesz gdyby to miala byc nie ta pani z foty to na tym etapie byloby zupelnie git a podnsząc troche głowe do gory byłoby idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 http://www.skins.be/celebrity/jessica-alba/ dobra ja sobie juz chyba dam spokój :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 cholera ta laska jest naprawde niezla :/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Witam!! dizkei za komentsy :) pozniej poodpisuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 szyyyjaaa - tak jak wczesniej moowili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 to, co wyżej... i zdecydowanie chudsza talia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 dobra jak teraz jest juz calosc to tak : twarz węzsza , szyja chudsza a ciut dłuzsza, ręce za chude, nadgarstki podobnie, za waska w ramionach nieduzo ale zawsze, za szeroka w talii, lydki widze ze jeszcze sie robią, ogólnie trzeba ją troche ponaciągać :D, a no i niewiem czy jakas wogle nie za krótka jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Witam!! dzieki panowie za rady :) wszystkie sie popoprawia :) narazie to jest tylko wymodelowanie teraz zaczne nadawac jej krztalty itp. :) Mario--> nie proporcje sa good mierzylem (pierwszy raz) proporcje :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Nielot kochanie cos zle pomierzyles ;) ona jest w pasie tak waska ze moglbys ja obwinac jezykiem, odchudz ja i bedzie superos :) Wiesz przy ciele jednak nie robil bym podobnie, rob zeby bylo sexy i tak nikt nie zauwazy, ale nie rob jej nadwagi :) :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Klicus chodzi o wysokosc ;) jej pasem i moim jezykiem zajme sie pozniej :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Wierze w koncowy efekt, ale gdybym byl Jessicą to chyba juz bym tu nie wrocil. Miejmy nadzieje, ze ona ma wiecej dystansu do siebie i wciaz bedzie odwiedzac forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 nielot - ja wiedzialem ze tak bedzie - zamiast zajmowac sie modelem to glupstwa ci po glowie chodza!! :) ps. sluchaj klicka bo dobrze moowi - ta pani ma byc seksi a nie co do centymetra... (a zreszta jak zrobisz co do centymetra to wlasnie seksi powinno wyjsc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 śliczny uśmiech ci wyszedl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 dzieki za posty :) narazie tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 noooooooooooooooooooooo :******** o niebo lepiej, teraz zrob jej pozadne paluszki :) a i szyjkę jeszcze ciutke odchudz i sprawdz czy bedzie lepiej. Zmiany na Duzy DUZY plus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 klicus-->dzieki :) jeszcze z cialkiem walcze :) zrobilem stopy, jeszcze je poprawie, zrobie te kosci po bokach (zapomnialem jak sie na to mowi :D) zageszcac je czy zostawic tak jak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 kostki ? :P no mozesz ciutke zagescic, i docnisnij paluczki, przedni(paluch:P ten duzy) palec bardziej daj w bok, wiesz kobiety sie morduja w szpilkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Imo lepiej nie modelować każdego palca na stopie tylko zrobić to teksturą - teraz wyglądają bardzo kwadratowo i nie realistycznie. Imo albo większa ilość trisów na postać, albo paluchy (poza tym największym) walisz na text. Idzie spoko, dawaj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Klicek-->dzieki poprawie :) ziomus--> hmmm ale troche by to dziwnie wygladalo jakbym palcow nie wymodelowal wiesz wszedzie ladnie kazda czesc ciala starannie wymodelowana a palce trzasniete texturka, jakos mi sie to nie widzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 no tez mi sie bardziej podoba widac kozysta poprawę : ), co do paluchów przy stopach to nie robiłbym tej przestrzeni miedzy palcami jest zupełnie zbędna o wiele lepszy efekt uzyskasz na texturze, nie chce mi sie wyszukwac swojego modelu z gołymi stopami ale mozesz mi wiezyc na słowo , jedyne co bym przy palcach poprawił to czubki zeby to nie byly takie kwadratowe , styknie edge w poprzek i drugie na krzyz a srodkowy wertx troche wyciagnac lub cos w tym stylu, wiesz to chodzi o to zeby patrząc na model z roznych stron nie bylo nagłych nieciągłosci wizulanych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Witam!! mario--> dzieki, jesli chodzi o palce to sugerowalem sie modelem :) siatke troche zagesiclem a z czubkami poprawie next time :) teraz widze ze musze jeszcze na krztaltem stopy popracowac :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 vote - zrob jej z pupkę w gruszeczkę a nie w sliweczke "nie ma nic gorszego niz kobietka z pupa w sliwke" - Adaś Miałczyński :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 modeling w całosci wylgada teraz bardzo fajnie podobaja mi sie łydki, kolanka, tyle ze według mnie cialo ma za male do tej gowy, powinna byc wyzsza przez co smuklejsza a tu tego nie odczuwam , no i cos nie tak jest miedzy bibałkami, nie wie mmoze za szeroko rozstawione i sama ta przerwa miedzy nimi zbyt wypchnieta do przodu? w kazydm razie jeszcze torszke i będzie z tego kawał porządnego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi