Napisano 11 Wrzesień 200717 l elo 3 2 0 szybka pracka, oczywiście nie wyszła tak jak miała wyjść, co z resztą widać. jeśli macie jakieś KONKRETNE rady odnośnie renderingu, to może go przeniose do wipa:) pozdro 600
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Kierownica i gościu co w tym samochodziku siedzi wyglądają troszkę nierealistycznie (chodzi o shadery) A tak to... fajnie :) Szkoda, że bez szału ;)
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Całkeim ładnie, ale bez większej rewelacji. Pokazałbyś osobno tylne i przednie zawieszenie??
Napisano 11 Wrzesień 200717 l bardzo ładny rendering dariuszu. ale imho odrobina więcej odbić na kasku i karoserii by nie zaszkodziła. no i chrom razej powinien wyglądać jak chrom ;)
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Też jestem za ciut większą iloscią odbić, jakieś hajlajty bo ciut plastikowo wygląda. Ale bardzo estetycznie wg mnie.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l jakbyś jeszcze poprawił materiały na samochodzi i elementach zawieszenia to by było dobrze
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Noo lepiej:) ja to bym dała ujęcie jeszcze bardziej od przodu-tak żeby jechał prawie w stronę widza, mozna by było nawet zmniejszyć trochę kadr i to co tam wyżej zostało wymienione zrób i będzie gitara grała:) a nawet dwie:)