Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, przedstawiam moje wypociny :)

Komentarze mile widziane.

1.

1.jpg

2.

2.jpg

3. 3.jpg

4.4.jpg

5.5.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wypaśny :D tylko felgi mi trochę nei pasują i AA w kilku miejscach skopane ^^" ale i tak respect bo ja tak nie umiem :D

Napisano

podoba mi się drugi render, na reszcie widać błędy w modelu, brzydkie felgi i opony, lakier byłby super gdyby nie to że nie ma warstwy "wierzchniej" tzn tej dzięki której odbija otoczenie nie rozmywając odbić :]

Napisano

Widac, ze byly wakacje bo straszny wysyp aut sie zrobil... ;P

Co do Twojego modelu to ok, podoba sie mi i wogole :) Tylko strasznie ciasno umiesciles to autko na renderach... od lewej do prawej na styk. wogole otoczenia auta nie ma.. nie isynieje. JEdynie 3ci render z gory jest oki - tzn milo sie na nigo patrzy a reszta upchana. Ale ogolnie ladnie ladnie :)

Napisano

pomijajac odejscie od oryginalu( stuningowales ja troche i dobrze) to felgi nei za ladne i sa bledy w meshu w paru miejscach

Napisano

spojrz na obrazek 2 ,dokladnie na polaczenie lusterek z karoseria, felgi moga byc ale przyciemnilbym kolor opon bo ma sie wrazenie ze sie zlewaja z felgami.a ogolnie to wypas -tez bym tak chcial :)

Napisano
  • Autor

No oponki moze za jasne ale juz nic nie robie z tymi renderkami. A co do polaczenia lusterek to dla mnie tam jest wszystko ok.

Napisano
  • Autor

textura nie ma zbyt niskiej rozdzialki, poprostu tak wyszla :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności