Tomasz G Napisano 18 Wrzesień 2014 Napisano 18 Wrzesień 2014 Szkoda, że takie miejskie czy wiejskie rysowanie nie jest u mnie. U mnie w mieście nikt by się nie dołączył;p. Wszystko co robisz bardzo mi się podoba. Jedna z moich ulubionych teczek.
theSZ Napisano 19 Wrzesień 2014 Napisano 19 Wrzesień 2014 Tomasz G - A może jednak? Ludzi, którzy rysują spotykam w bardzo niespotykanych sytuacjach :P Ja od prawie roku zbieram się, żeby dołączyć do grupy w Wrocławiu i jakoś nigdy tam nie doszedłem. Myślę, że tu tkwi problem.. edit: Zapomniałem dodać, że teczka miodna :)
Mruk Napisano 10 Październik 2014 Autor Napisano 10 Październik 2014 Tomasz G , theSZ - dzięki! Trochę enviro:
zerocool-wolomin Napisano 10 Październik 2014 Napisano 10 Październik 2014 Katedra cacy. Będzie kolor ?
Mruk Napisano 18 Grudzień 2014 Autor Napisano 18 Grudzień 2014 zerocool-wolomin - Cieszę się że się podoba. Chyba już się nie zdecyduję na kolor. Zazwyczaj zaczynam z kolorem na o wiele wcześniejszym etapie. Trochę nowizny. Najpierw muzeum ewolucji: Trochę szkiców z AlterPOSE
elwiko Napisano 21 Marzec 2015 Napisano 21 Marzec 2015 Świetne krawędzie! Bardzo fajnie machasz postaci. Przy okazji, ładna paleta została zastosowana przy filiżance. Zdecydowanie będę wracać do tej teczki .
motyl Napisano 23 Marzec 2015 Napisano 23 Marzec 2015 super te szkice, weź więcej pociśnij swoich artów z postaciami :)
Mruk Napisano 24 Marzec 2015 Autor Napisano 24 Marzec 2015 motyl - Postaram się znaleźć trochę czasu na szkice z wyobraźni. Dzięki! Żeby nie było posta bez obrazka, taki szkic na podstawie mojego generatora postaci (maciejrudnicki.com/generator.htm) :
jankazmierczuk Napisano 24 Marzec 2015 Napisano 24 Marzec 2015 Fajny ten generator, mała rzecz a cieszy ;D A rysunki bardzo fajne:)
zlyczlowiek Napisano 24 Marzec 2015 Napisano 24 Marzec 2015 "doswiadczony rekin mnich", haha, niezly ten generator! :D Mnie do gustu z ostatniej strony przypadly postacie z AlterPose. I takie male pytanko co do nich, coz to za medium?! Szukam wlasnie jakiegos red chalka, tylko wszystkie ktore do tej pory uzywalem, nie maja wlasciwosci rozmazujacych! A to twoje takowe posiada, chyba... Bylbym wdzieczny za podpowiedz. :>
Mruk Napisano 26 Marzec 2015 Autor Napisano 26 Marzec 2015 Fajnie że się podoba! Jakbyście mieli jakieś pomysły co do ulepszenia generatora, albo nowe hasła to dajcie znać. Co do czerwonych rysunków, to robiłem je kredką bambino. Taką dla dzieci. Zastrugałem ją sobie do prostopadłościennego kształtu. Ze wszystkich grafitów jakie wypróbowałem te kredki najbardziej mi przypasowały. Z tym że nie są właśnie łatwo rozmazywalne. Jeśli chodzi o rozmazywanie spróbuj może porysować suchym pastelem, albo jakimś sepiowym sprasowanym grafitem w sztyfcie kooh-i-noora.
zlyczlowiek Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 O dzieki! Wyprobuje wszystkie wymienione przez Ciebie rzeczy, wraz z kredka bambino!
Rekomendowane odpowiedzi