dawid Napisano 16 Listopad 2002 Share Napisano 16 Listopad 2002 stronka to www.fineart.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 17 Listopad 2002 Share Napisano 17 Listopad 2002 Morze azjatek: http://www.asiafinest.com/cgi-bin/if/imageFolio.cgi?direct=Japanese_Stars/Japanese_Finest_Ladies/Eriko_Imai&img=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana wee Napisano 17 Listopad 2002 Share Napisano 17 Listopad 2002 co do stronki www.fineart.sk to znajdziesz tam oprocz fotek bardzo przydatne ksiazki (byc moze troche stare) na temat anatomi czlowieka bogato ilustrowane. bardzo polecam ta stronke :D:D:D (minusem sa tylko zadkie aktualizacje :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 17 Listopad 2002 Share Napisano 17 Listopad 2002 wszystko fajnie. niezle texturki. tylko nie mow mi ze wykorzystasz model z posera? Bo jak tak to h...mmm. wielkie hmmmmm.....:mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckan1 Napisano 17 Listopad 2002 Share Napisano 17 Listopad 2002 z tego co zrozumialem, to wiewioreczka wykorzystal model z posera zamiast rzutow! a nie jako model! wiec moze maggem czytaj troche uwazniej co? i wez stary cos na uspokojenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewióreczka Napisano 22 Listopad 2002 Share Napisano 22 Listopad 2002 no fła¶nie :) mckan widać czyta uważnie ^_^ bo model jest mój tylko że moje żuty były z modela posera :) a tak wogóle to zobaczcie co nowego teraz majstruję :) zaraz tu wrzucę bo narazie się renderuje :) taki sobie czołgik, jak mi się będzie nudziło to zrobię też mi24, jak rozwala tego abramsa w drobny mak :> qrcze, no, a co się stało z moj± pasj± samochodow±??? :D acha, i dzięki za (a)dresy stronek^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tesaurus Napisano 23 Listopad 2002 Share Napisano 23 Listopad 2002 Fajny ten abrams, tylk zastanawiam sie gdzie ty go upchniesz w swojej scenie :) Popracuj troche nad osiwetleniem i tektsurkami, bo cienko mi sie widza. Oswietlenie gra bardzo wazna role. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 21 Marzec 2003 Share Napisano 21 Marzec 2003 Ale sie goscia uczepiliscie hehe nie wiem wiewiór co oni do ciebie mają ale mi tam sie podoba twoja praca ( jedno mi nie pasuje babka i robot dla mnie są walnieci normalnie reszta to tło )ale to szczegół i moja wypowiedz sie nie liczy bo ja sam mało co robie ehheeh spoko spoko dobra praca nigdy nie jest zła hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Marzec 2003 Share Napisano 22 Marzec 2003 Witam, Gratuluję WYRÓŻNIENIA !! To druga edycja Bitwy i ponownie jesteś wśród nagrodzonych :) Masz talent i znakomicie go wykorzystujesz, udowodniłeś ,że nie tylko samochody wychodzą Ci świetnie ;) Moje GRATULACJE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 23 Marzec 2003 Share Napisano 23 Marzec 2003 Rzeczywiscie pomysl oryginalny :) Gratulacje Wyroznienia [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi