Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Jedno z ujęć wizualizacji gabinetów salonu medycyny naturalnej którą mam obecnie przyjemność "robić".

W sumie będzie ich 12.

6resizegs2.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super.Jedynie krzesełka jakieś dziwne, ale moge sie mylić. Jak oświetlałeś i ile sie renderowało?

Napisano
  • Autor

Światło to na suficie VRayLight (plane), za oknem TargetDirectional Light, widok za oknem jako plane z materiałem VRayLightMtl no i jeszcze VRaySky. W rozdziałce 800x800 idzie jakieś 25 minut.

Krzesła się jeszcze zmienią (troszeczkę) :)

Napisano

hmm ladnie tylko za oknem za ciemno, patrzac jak mocno daje swiatlo do srodka;]

Napisano

Super, ale jak dla mnie to krzesełka nie psują i sciana po lewje jest dość pusta:D. Może jakaś gablota na leki.

Napisano
  • Autor

Filip: W medycynie naturalnej to ziółka chyba tylko :). A tak serio to trafi tam jakaś wschodnia "sztuka"

Napisano

Nieźłe, ale słoje drewna dziwnie Ci się układają na większości obiektów.

Napisano

Ładnie ale kosz to chyba jest z pancernej blachy i textura wanny troche rozmyta.

Napisano

jeszcze ręcznik mógby byc troche milszy dla oka ;) poza tym super:) jak oświetliles łazienke?

Napisano
  • Autor

Filip, Xiz0r: Teksturke juz poprawiam :)

Beatou: światło to VRayLigt (type: plane) na suficie

POCZEKALNIA

e6075e78b20200e6.jpg

RECEPCJA

b1d2e5fce834ad26.jpg

SZATNIA

b86425039ec851fa.jpg

WEJŚCIE

1921de191818703f.jpg

Napisano

dzieki ;]

na pierwszym renderze recepcji troche wypalone.. na drugim jet ok tylko to lustro troche mdłe odbicie ma a na trzecim trochę dziwnie wyszła textura na drzwiczkach i krzesła latają ;]

Napisano
  • Autor

DraB: dzięki - za PLN :)

Beatou: to nie lustro to szyba mleczna w drzwiach przesuwnych :), wiem że latają - jak będę puszczał rendery w wysokiej rozdziałce to poprawię :)

Napisano

aha no to jest perfekcyjnie mleczna :D ok skoro wiesz ;] czasem sie nie zauwaza wiec wolalem powiedziec ;)

Napisano

Gratuluję udanych renderków, a teraz lista niedociągnieć:

- poczekalnia lekko przepalona i pustawa (moze jakieś obrazki)

- w szatni palma ma zbyt liche liście i kiepski piasek

- w szatni skopałeś tez texturkę drewna na szafkach

- przy wejsciu kafelki mi nie pasują są mało realistyczne i mają zbyt szerokie fugi i żadnej faktury

:D