Napisano 16 Wrzesień 200717 l Witam! Jedno z ujęć wizualizacji gabinetów salonu medycyny naturalnej którą mam obecnie przyjemność "robić". W sumie będzie ich 12.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Super.Jedynie krzesełka jakieś dziwne, ale moge sie mylić. Jak oświetlałeś i ile sie renderowało?
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor Światło to na suficie VRayLight (plane), za oknem TargetDirectional Light, widok za oknem jako plane z materiałem VRayLightMtl no i jeszcze VRaySky. W rozdziałce 800x800 idzie jakieś 25 minut. Krzesła się jeszcze zmienią (troszeczkę) :)
Napisano 17 Wrzesień 200717 l hmm ladnie tylko za oknem za ciemno, patrzac jak mocno daje swiatlo do srodka;]
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Super, ale jak dla mnie to krzesełka nie psują i sciana po lewje jest dość pusta:D. Może jakaś gablota na leki.
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor Filip: W medycynie naturalnej to ziółka chyba tylko :). A tak serio to trafi tam jakaś wschodnia "sztuka"
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Nieźłe, ale słoje drewna dziwnie Ci się układają na większości obiektów.
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Ładnie ale kosz to chyba jest z pancernej blachy i textura wanny troche rozmyta.
Napisano 25 Wrzesień 200717 l jeszcze ręcznik mógby byc troche milszy dla oka ;) poza tym super:) jak oświetliles łazienke?
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor Filip, Xiz0r: Teksturke juz poprawiam :) Beatou: światło to VRayLigt (type: plane) na suficie POCZEKALNIA RECEPCJA SZATNIA WEJŚCIE
Napisano 25 Wrzesień 200717 l dzieki ;] na pierwszym renderze recepcji troche wypalone.. na drugim jet ok tylko to lustro troche mdłe odbicie ma a na trzecim trochę dziwnie wyszła textura na drzwiczkach i krzesła latają ;]
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor DraB: dzięki - za PLN :) Beatou: to nie lustro to szyba mleczna w drzwiach przesuwnych :), wiem że latają - jak będę puszczał rendery w wysokiej rozdziałce to poprawię :)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l aha no to jest perfekcyjnie mleczna :D ok skoro wiesz ;] czasem sie nie zauwaza wiec wolalem powiedziec ;)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Gratuluję udanych renderków, a teraz lista niedociągnieć: - poczekalnia lekko przepalona i pustawa (moze jakieś obrazki) - w szatni palma ma zbyt liche liście i kiepski piasek - w szatni skopałeś tez texturkę drewna na szafkach - przy wejsciu kafelki mi nie pasują są mało realistyczne i mają zbyt szerokie fugi i żadnej faktury :D