WojciechNowakowski Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Czesc Wam. Jest to nowy matte painting, ktory bedzie uzyty w cinematic prezentujacy nowa gre nad ktora teraz pracuje z moim synem Bartkiem. Czesc.
veri_jr Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Nie uważam, że jest za ciemno. Sądzę natomiast, że trudno trochę rozeznać o co tu chodzi. Nie wiem, czy od połowy zaczyna się tafla wody czy co tam się w ogóle dzieje. Jakaś dziwna się ta topografia skał wydaje. Albo może to w ogóle jest wszystko do góry nogami, albo też bokiem... Gubię się.
purple Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 no to właśnie jest za ciemno, bo nic nie można zobaczyć;P Trzeba chyba jednak to rozjaśnić, bo widzę że...nie widzę:D i nic Ci nie będziemy w stanie określić poza tym faktem, jeśli tak będzie
mirach Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Dolanczam sie do glosu ze za ciemno, oprocz paru brązowawych linii nic nie widze.
asblaze Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 mi przypomina jedną z map UT2004 ;) Bardzo mi sie podoba. matte painting to matte painting ;) nie musi nic przedstawiać... ważne, żeby klimat budował ;) i buduje :) A co do widzenia ;) na CRT widać wszystko pięknie ;)
masz)rum Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 wrong title of your post ;] powinienes na przodzie dodać np.Finished 2d: "..." co do matte to mi pasuje kształt skałek i u mnie widać dobrze ale pokminij bym tu coś jeszcze, jakbyś tu wrzucił postać z pochodnią gdzieś w jedzym miejcu wartość pracki by pewnie podskoczyła ;] Pozdrawiam i witam na maksie
WWWoj Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 u mnie nic nie widziałem ale po podjechaniu poziomów lepiej :) bardzo fajne skałki
Gość obo Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 O! I teraz widać :D Całkiem spoko ;) Zmień tytuł na poprawny ;P
veri_jr Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 A ja nadal nie rozumiem o co tu biega ;) P.S. Nie podobają mi się te zmienione przyciski forum :P
Rekomendowane odpowiedzi