Lucas Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Końcówka wakacji, trochę wolnego czasu, odpowiedni moment na wykorzystanie tego czego się nauczyłem w pracy i odświeżenie swojej stronki:) http://www.lucasgraphics.w.pl Właściwie to całość ma formę raczej takiej dynamicznej galerii, szczerze mówiąc na początku chciałem zrobić jakiś mega wypas, kosmiczny wygląd itp. ale w końcu uznałem, że taka względna prostota będzie lepszym rozwiązaniem. Zapraszam do oglądania, jakby ktoś wyuważył jakieś błędy (brak ładowania itp.) to proszę pisać, wszelkie komentarze i sugestie również mile widziane:) W przyszłości być może będzie jakaś księga gości tylko muszę się nauczyć php i mysql....
piksar Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 podoba mi się tylko powiększ czcionkę 3d, foto i to trzecie bo kursor przysłania i nie widać
delf77 Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 za malo dynamiki , czcionki kiepskie .. szata graficzna srednia ..2,5/10
fred_000 Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 podoba mi sie kreska w rysunkach :) samo portfolio dosc przyjemne w "uzytkowaniu", wyglad do dopracowania w szczegolach. pzdr
Krzysiek Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 - Ciemno i nieczytelnie. - Zastosowanie Flasha, jak dla mnie, zupełnie nie trafione. Jeżeli to portfolio ma promowac twoje prace, to ja bym nad nim jeszcze popracowal. Wg mnie jakos strony zupelnie odstaje od jakosci prac. pozdr
hcpiter Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Tak jak napisali poprzednicy, nieciekawe i biednie a jezeli tutaj jest flash to go nie widac :]
viz.k Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 ten komponent odpowiadajacy za przegladanie zdjec zle skaluje obrazki, w mniejszym okienku wygladaja duzo gorzej niz na nowej stronie w full-size (tak jakby nie bylo antialiasingu) simpleviewer tez tak ma...
t0m3k Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 ja jeszcze dodam ze przy 1920x1200 strasznie to male
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Masz literowke w "Autor" - budowanie od popdstaw
viz.k Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 wiadomo ze obrazki w portfolio nie moga byc za male a automatyczne ich skalowanie np przez simpleviewer psuje jakosc wiec tak sie zastanawiam...pod jaka rozdzielczosc najlepiej dopasowac portfolio? jaka jest teraz najczesciej uzywana?
Rekomendowane odpowiedzi