Skocz do zawartości

WebArtFolio: Lucas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Końcówka wakacji, trochę wolnego czasu, odpowiedni moment na wykorzystanie tego czego się nauczyłem w pracy i odświeżenie swojej stronki:)

http://www.lucasgraphics.w.pl

Właściwie to całość ma formę raczej takiej dynamicznej galerii, szczerze mówiąc na początku chciałem zrobić jakiś mega wypas, kosmiczny wygląd itp. ale w końcu uznałem, że taka względna prostota będzie lepszym rozwiązaniem.

Zapraszam do oglądania, jakby ktoś wyuważył jakieś błędy (brak ładowania itp.) to proszę pisać, wszelkie komentarze i sugestie również mile widziane:)

W przyszłości być może będzie jakaś księga gości tylko muszę się nauczyć php i mysql....

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

- Ciemno i nieczytelnie.

- Zastosowanie Flasha, jak dla mnie, zupełnie nie trafione.

Jeżeli to portfolio ma promowac twoje prace, to ja bym nad nim jeszcze popracowal. Wg mnie jakos strony zupelnie odstaje od jakosci prac.

pozdr

Napisano

ten komponent odpowiadajacy za przegladanie zdjec zle skaluje obrazki, w mniejszym okienku wygladaja duzo gorzej niz na nowej stronie w full-size (tak jakby nie bylo antialiasingu)

simpleviewer tez tak ma...

Napisano

wiadomo ze obrazki w portfolio nie moga byc za male a automatyczne ich skalowanie np przez simpleviewer psuje jakosc wiec tak sie zastanawiam...pod jaka rozdzielczosc najlepiej dopasowac portfolio? jaka jest teraz najczesciej uzywana?