Innos Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Nie chciało mi się czekać dlugo na render wiec daje troszke ziarnisty. Soft: Blender - Base,Sculpt,Shader,Render To chyba tyle mam nadzieje ze sie podoba.
Gość Issue Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Moim zdaniem świetna praca. Sculpt bardzo dobry choc uszy wymagają małych poprawek. Ogólnie jest dobrze. Keep up and good work!
Ania Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 ucho skopałeś, i te fałdy skóry z boku przy żuchwie są dziwne oprócz tego dobrze ci idzie tu masz kolekcję uszek: http://www.theartofanatomy.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=5
Innos Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Napisano 23 Wrzesień 2007 Z uszami jest zawsze u mnie problem ale tutaj choć trochę wyszło więc jestem dumny :d
Tomala Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Podbródek i usta to oprócz uszu jedyne do czego mógłbym się przyczepić. No może jeszcze te fałdy na szyi z przodu trochę dziwnie wygladają.
Predator Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Jest ok.. ale podbrodek jakby nie do tego modelu jakby kto mu decha w ciemnej uliczce przysmarowal :) stasznie plaski i jak dlamnie malo wystajacy. Ale kazdy ma swoja wizje :).
Innos Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Napisano 23 Wrzesień 2007 Zmieniłem większość błędów.Dodam jeszcze detal nad ustami ale tak to juz raczej koniec.
ETA Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Fajniutki model, aaale coś z uchem nie teges, następne gardło powinno być bardziej zaokrąglone i to by było na tyle z mojej storny. :)
Innos Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Napisano 25 Wrzesień 2007 Ok... Brakuje jeszcze sss wiec nie mowcie o tym "czerwonym za uchem":D Model i tex prawie skończony. Dodam jeszcze sss i pobawie sie w postworka (wlosy, rzesy, brwi i recolour)
chveti Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Bardziej niż old man wygląda jak człowiek po poparzeniu twarzy. Szczególnie przez dużą ilość nieuzasadnionych zmarszczek/wpukłości.
briz Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 dokładnie, te zmarszczki nie wyglądają zbyt naturalnie, poza tym oczy chyba są zbyt małe, ucho też dziwnie wygląda
Maqs Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Stary, ale te oczy... tex wygląda jakby była malowana w paint'cie, po za tym refleksy na teksturce nigdy nie będą wyglądać naturalnie;) pod tym adresem znajdziesz cos ciekawego;) http://www.milesresearch.com/main/sampleimages.htm Wszystkie sa w duzej res. Po za tym nie widze tu spec mapy, no i nad modelem to bym posiedział dłużej, za wcześnie dodajesz detal, i tracisz i tak nie doskonałą forme. Jeżeli twój sprzęt nie pozwala ci na więcej poly to po prostu zrób retopo, zmapuj i namaluj mapki ręcznie czy coś, bo tak to daleko nie zajedziesz. Anatomia bardzo nie ciekawa, oczy, podbródek, kości policzkowe, uszy, właściwie wszystko do poprawy, wpisz w googlach, old man, i oblukaj zdjęcie, podkręć w gimpie kontrast będziesz bardzo dobrze widział jak biegną zmarszczki. No nie wiem co jeszcze poradzić ogólnie, za szybko chcesz kończyć bo jest bardzo dużo do poprawy.
Innos Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Napisano 26 Wrzesień 2007 Teraz chyba bardziej przypomina Old Mana niż Gary'ego Oldmana nie? :D
Rekomendowane odpowiedzi