Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

manfu4.png

Nie chciało mi się czekać dlugo na render wiec daje troszke ziarnisty.

Soft:

Blender - Base,Sculpt,Shader,Render

To chyba tyle mam nadzieje ze sie podoba.

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moim zdaniem świetna praca. Sculpt bardzo dobry choc uszy wymagają małych poprawek. Ogólnie jest dobrze. Keep up and good work!

Napisano

Podbródek i usta to oprócz uszu jedyne do czego mógłbym się przyczepić. No może jeszcze te fałdy na szyi z przodu trochę dziwnie wygladają.

Napisano

Jest ok.. ale podbrodek jakby nie do tego modelu jakby kto mu decha w ciemnej uliczce przysmarowal :) stasznie plaski i jak dlamnie malo wystajacy. Ale kazdy ma swoja wizje :).

Napisano

Fajniutki model, aaale coś z uchem nie teges, następne gardło powinno być bardziej zaokrąglone i to by było na tyle z mojej storny. :)

Napisano

manvn0.png

Ok... Brakuje jeszcze sss wiec nie mowcie o tym "czerwonym za uchem":D

Model i tex prawie skończony. Dodam jeszcze sss i pobawie sie w postworka (wlosy, rzesy, brwi i recolour)

Napisano

Stary, ale te oczy... tex wygląda jakby była malowana w paint'cie, po za tym refleksy na teksturce nigdy nie będą wyglądać naturalnie;) pod tym adresem znajdziesz cos ciekawego;)

image004.jpg

http://www.milesresearch.com/main/sampleimages.htm

Wszystkie sa w duzej res.

Po za tym nie widze tu spec mapy, no i nad modelem to bym posiedział dłużej, za wcześnie dodajesz detal, i tracisz i tak nie doskonałą forme.

Jeżeli twój sprzęt nie pozwala ci na więcej poly to po prostu zrób retopo, zmapuj i namaluj mapki ręcznie czy coś, bo tak to daleko nie zajedziesz.

Anatomia bardzo nie ciekawa, oczy, podbródek, kości policzkowe, uszy, właściwie wszystko do poprawy, wpisz w googlach, old man, i oblukaj zdjęcie, podkręć w gimpie kontrast będziesz bardzo dobrze widział jak biegną zmarszczki. No nie wiem co jeszcze poradzić ogólnie, za szybko chcesz kończyć bo jest bardzo dużo do poprawy.