Napisano 23 Wrzesień 200717 l Nie chciało mi się czekać dlugo na render wiec daje troszke ziarnisty. Soft: Blender - Base,Sculpt,Shader,Render To chyba tyle mam nadzieje ze sie podoba.
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Moim zdaniem świetna praca. Sculpt bardzo dobry choc uszy wymagają małych poprawek. Ogólnie jest dobrze. Keep up and good work!
Napisano 23 Wrzesień 200717 l ucho skopałeś, i te fałdy skóry z boku przy żuchwie są dziwne oprócz tego dobrze ci idzie tu masz kolekcję uszek: http://www.theartofanatomy.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=5
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Autor Z uszami jest zawsze u mnie problem ale tutaj choć trochę wyszło więc jestem dumny :d
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Podbródek i usta to oprócz uszu jedyne do czego mógłbym się przyczepić. No może jeszcze te fałdy na szyi z przodu trochę dziwnie wygladają.
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Jest ok.. ale podbrodek jakby nie do tego modelu jakby kto mu decha w ciemnej uliczce przysmarowal :) stasznie plaski i jak dlamnie malo wystajacy. Ale kazdy ma swoja wizje :).
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Autor Zmieniłem większość błędów.Dodam jeszcze detal nad ustami ale tak to juz raczej koniec.
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Fajniutki model, aaale coś z uchem nie teges, następne gardło powinno być bardziej zaokrąglone i to by było na tyle z mojej storny. :)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor Ok... Brakuje jeszcze sss wiec nie mowcie o tym "czerwonym za uchem":D Model i tex prawie skończony. Dodam jeszcze sss i pobawie sie w postworka (wlosy, rzesy, brwi i recolour)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Bardziej niż old man wygląda jak człowiek po poparzeniu twarzy. Szczególnie przez dużą ilość nieuzasadnionych zmarszczek/wpukłości.
Napisano 25 Wrzesień 200717 l dokładnie, te zmarszczki nie wyglądają zbyt naturalnie, poza tym oczy chyba są zbyt małe, ucho też dziwnie wygląda
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Stary, ale te oczy... tex wygląda jakby była malowana w paint'cie, po za tym refleksy na teksturce nigdy nie będą wyglądać naturalnie;) pod tym adresem znajdziesz cos ciekawego;) http://www.milesresearch.com/main/sampleimages.htm Wszystkie sa w duzej res. Po za tym nie widze tu spec mapy, no i nad modelem to bym posiedział dłużej, za wcześnie dodajesz detal, i tracisz i tak nie doskonałą forme. Jeżeli twój sprzęt nie pozwala ci na więcej poly to po prostu zrób retopo, zmapuj i namaluj mapki ręcznie czy coś, bo tak to daleko nie zajedziesz. Anatomia bardzo nie ciekawa, oczy, podbródek, kości policzkowe, uszy, właściwie wszystko do poprawy, wpisz w googlach, old man, i oblukaj zdjęcie, podkręć w gimpie kontrast będziesz bardzo dobrze widział jak biegną zmarszczki. No nie wiem co jeszcze poradzić ogólnie, za szybko chcesz kończyć bo jest bardzo dużo do poprawy.
Napisano 26 Wrzesień 200717 l Autor Teraz chyba bardziej przypomina Old Mana niż Gary'ego Oldmana nie? :D