marczak Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 Snajper po wojnie nuklearnej. Ma dluuuugasna bron snajperska i plecak ze stopow materialow kosmicznych =] . Ubrany jest w stare i brudne ubrania, do tego czapeczke - pilotke ;)) Wczoraj zaczalem modelowanie twarzy. Jak narazie troche niedorobiona. A tutaj wyrysowalem mniej wiecej o co mi chodzi:
marczak Napisano 4 Listopad 2002 Autor Napisano 4 Listopad 2002 eehh narobilem syfu wysylac kilka razy ten sam post, a kasowanie postow nie dziala :/
biglebowsky Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 Zmniejsz ten nochal, bo sie clown zrobi│:)
Gotham Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 HIHI Bomba :D:D:D A taki nos ma pozostaŠ :P Dodaje uroku!
pol1k Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 nice, szkic mi sie naprawde podoba, glowka tez sliczna ale nie pasuje do wizerunku postaci jaki sobie wyobrazam patrzac na szkic...glowa wg. mnie wyglada zbyt hm... komicznie?:) nie wiem, moze takie zamierzenie twoje bylo, nikt w koncu nie mowil ze musi to byc smiertelnie powazne;)
Nezz Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 heh niezle to wygloda :P zrob nos troche czerwony to bedzie postnuklearny szwejk :} Haszek bylby dumny
marczak Napisano 4 Listopad 2002 Autor Napisano 4 Listopad 2002 hehe.. nos jest jeszcze do zmiany pol: na razie gebka sie usmiecha, ale jak skoncze ja modelowac i przypisze uv, to zrobie morphtarget\'a ze zmeczona albo agresywna mimika twarzy.
Gość wiewiˇreczka Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 a jak▒ metod▒ i w jakim programie robisz t▒ g│ˇwkŕ ?_? czy \"subdiv\" jak piszesz to ejst ta metoda? :) w takim razie naczym ona polega? bo model jest naprawde extra!.. bo ja robiŕ swoj▒ tak jak samochody :D tzn. - spline\'y pokrywam surfacem, i dajŕ meshsmoth :) podziwiam, i czekam na odpowied╝ i dalsze prace :)
Crash Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 KAzda metaoda jest dobra, ale o co chodzi z ta stylizacja??? Nie tak bym sobie wyobrazal snajpera i to jeszcze w postnuklearnym swiecie, to jest raczej postnuklearny clown w postnuklearnym cyrku. Jezeli takie bylo twoje zamierzenie i grafika ma byc smieszna to ok ale jak nie to radzilbym sporo na tej twrzy zmienic. Nice modeling :o KU Greetz
Gość Someone Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 Mi sie podba... ale dodal bym jeszcze oderwany krengoslup... i polozyl ta glowe w kaluzy krwi... jak ci sie to uda to spoko. Albo jeszcze jedna wersja - zrob reszte tego goscia i ustaw go na jakiejs wiezy, w kszaczkach czy gdzies tam... bedzie spoko wygladal :) Poza tym super... swietny nochal :D
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 Przekonaliscie mnie : Nuclear Szwejk RULEZ:D Postuje za czu│kami i skrzyde│kami - bŕdzie jak u Mro┐ka
marczak Napisano 5 Listopad 2002 Autor Napisano 5 Listopad 2002 wiewior: max5 + meshsmooth (box modeling) spline\'ow nie uzywam \'dude\' lebowsky, crash: :O) no coz, smieszny obrazek nie bedzie, ale napewno nie bedzie tez patosu i tysiaca gadzetow przy postaci. btw moj problem polega na tym ze ani nie widzialem szwejka, ani nie czytalem mrozka... a co do czulek - niezly pomysl :-P w koncu ten gosc przezyl wojne nuklearna.
Bacry Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 A Mickiewicz o Mickiewiczu Marczak s│ysza│eÂ? Mˇj ulubiony cytat: \"Zemsta, zemsta, zemsta na wroga, ChoŠby z Bogiem, a choŠby mimo Boga, Potem pˇjdziem, krew wroga wypijem, Cia│o jego rozr▒biem toporem, Rŕce nogi gwo╝dziami przybijem, By nie powsta│ i nie by│ upiorem\" Mo┐e przyÂwiecaŠ ten cytat twojej pracy:) Pozdrawiam Bacry
marczak Napisano 5 Listopad 2002 Autor Napisano 5 Listopad 2002 troche updateow... jeszcze bardziej ohydny nos, troche zmarszczek bacry: khee ? ciesze sie ze podzieliles sie ze mna twoim ulubionym cytatem z Adasia, ale napisz mi wprost o co ci chodzi :-P
Tesaurus Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 Proponuje abys popracowal jeszcze nad detalami twarzy i nadal im troche masy, bo teraz nie wygladaja jak cialo. Grawitacja... Lepiej bedzie wygladac gdy zmarszczki nie beda tak mocno zaakcentowane. :)
biglebowsky Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 Marczak, smieszny nie, ale groteskowy jak najbardziej. I koniecznie z piersiˇwk▒.
Nezz Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 taa juz ja widze jak on szyje z pukawki heh a patrzac na jego facjate to proponuje zamiast piersiowy jakas butle wielka na plecach ew.beke i odrazu rurke do geby..instant fuel access system ;P
Bacry Napisano 6 Listopad 2002 Napisano 6 Listopad 2002 Oj Marczak! Zaraz chodzi│o. Tak sobie pomyÂla│em, ┐e taki koszmarny cytat bŕdzie pasowa│ do postnuklearnego snajpera:) (skoro wczeÂniej wspominano innych wielkich tego Âwiata) :D
marczak Napisano 7 Listopad 2002 Autor Napisano 7 Listopad 2002 maly (?) update. jak zwykle odchodze od szkicow i costam domodelowuje. dalem mu w nagrode aparat wspomagajacy oddychanie i zmniejszylem troche nochala, zmienilem tez ogolnie facjate np wory pod oczami ;-)
Nezz Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 heja podobaja mi sie detale przy oczach.ogolnie swietny modeling gdybym byl na Twoim miejscu podnioslbym troche do goory czubek brody zeby nie byla tak szpiczasta pozdrawiam
Piernik Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 úadnie - z poczt▒ku patrza│em na ten pomys│ z lekk▒ dezaprobat▒, ale teraz coraz bardziej mi przypada do gustu - dobra robota;)
Bacry Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 No i nawet zmarszczki na czole pasuj▒:) WczeÂniej by│y jako tak z innej bajki. Teraz widaŠ, ┐e to przez czepek:)
Gość wiewiˇreczka Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 │aaaaaa│... ale fajne :> tesh bym chcial tak potrafiŠ.. (snif!) ato mam pytanka: ile godzin zajŕ│o Ci zrobienie tego co ju┐ jest? i na jakim kompie to robisz? acha, i ile masz lat ? i gdzie mieszkasz? :) a tak wogˇle to od teraz chyba bŕdziesz moim idolem ;D mistrzu, nauczaj! ^____^
Gotham Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 Panie i panowie witamy w Marczak Show!!! Hihi, coraz fajniej wyglada!!! Hlip, z checia bym posiedzial nad wlasna bitwa... Chyba jestem jedyna osoba ktora ma dwa wpisy i zero grafiki...
mckan1 Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 swietna robota, calkiem milutka;) twarz, w tej pilotce bardzo mu do twarzy.
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 9 Listopad 2002 Napisano 9 Listopad 2002 wszystko jest piekne i ladne sale ten kinol... :D ... trzyma tam odpady nuklearne czy roczne zlogi kˇz :D .... nie powaznie mowiac wiem ze tak ma to wygladac i tak jest dobrze ... dobra robota...
Dr. eA Napisano 12 Listopad 2002 Napisano 12 Listopad 2002 Jak patrze na ta pracke to \"Facet z dlugim nosem\" mi sie przypomina, a szczegolnie 20 sposobow (czy 15) jak obrazic faceta z wielkim nosem. Btw: swietna robota, jeszcze tylko spraw zebysmy zaczeli wierzyc ze to snajper;)
marczak Napisano 13 Listopad 2002 Autor Napisano 13 Listopad 2002 maly update...ostatnio malo czasu mialem :)
Bacry Napisano 13 Listopad 2002 Napisano 13 Listopad 2002 Marczak co¶ mi się zdaje, że on z tym nosem to ciebie przypomina;). Przynajmniej z avatara tak wychodzi;)
marczak Napisano 14 Listopad 2002 Autor Napisano 14 Listopad 2002 update... w nagrode za dobre sprawowanie postanowilem dac mu wierzchowca.... cos na ksztalt dinozaura, duzego oblesnego stwora, z uprzeza i siodlem... a tymczasem plecaczek. obiecalem sobie ze przy tym projekcie nietkne Rhino i nurbs-ow, takze wszystko to box-modeling (co zreszta widac hehe)
Dr. eA Napisano 14 Listopad 2002 Napisano 14 Listopad 2002 prawde mowiac to nie ma sie do czego przyczepic, jezeli chodzi o wykonanie oczywiscie:) co do wierzchowca to dobrze by bylo gdyby nie odbiegal zbytnio od wygladu samego snajpera (taki niewinny(?)). proponuje naprzyklad 3-glowego wielblada albo gadajacego osla;)
banana wee Napisano 14 Listopad 2002 Napisano 14 Listopad 2002 modelik rzeczywiscie super. tylko pare malych szczegolikow: ten plecak to jak on wlasciwie trzyma sie na jego plecah bo nie widze zadnych paskow....... a co do paskow to przydalby sie jakis porzadny pas skorzanny ktory go opasuje w pasie zamiast tego sznurka co nosza go mnisi :) :D
Bremen Napisano 14 Listopad 2002 Napisano 14 Listopad 2002 no co ty nie zauwazyles ze ten plecak trzyma sie na tych sznorkach co do noca ida :D...a tak na serio to rzeczywisc jak ten plecak sie trzyma ? Pozatym model git..a ten sznureczek to nawet stylowy :P:P
Rekomendowane odpowiedzi