Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Spory zrzut linków zawierających referencje anatomiczne znajdziesz tu: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=202&t=257570

Ogólnie polecam przeglądanie wszelkiej maści szkiców figuratywnych i rysunkowych studiów anatomicznych.

Możesz też przeglądać postacie ludzkie zrobione np. w zbrushu. Jest ich trochę, choćby na naszym forum, a także cała masa na Zbrush Central.

Droga przez anatomię jest dość zawiła więc w międzyczasie się nie zniechęć;)

Pozdro!

Napisano

wojofi4.jpg

Nastepny upgrade, prosze o komentarze ;]

Mam pytanie cos pomieszalem ze smoothem i wokol nosa sie robi takie dziwne cieniowanie hmm nie wiem jak to nazwac zalacze rendera i zobaczycie nie wiem jak to zmienic ;/

Napisano

sprawdz smoothing groups polygonow dookola nosa i tych na nosie (jesli sa rozne, to bedzie sie renderowalo "z kantem" - o ile uzywasz maxa

hmm tak czytam te swoje posty i powoli dochodze do wniosku ze staje sie coraz mniej zrozumialy Oo (chyba grypa brr) - sory za oftop :)

Napisano

Mi się to nawet podoba fajna klata może trochę z ostre wcięcie między cycami. Mięśnie brzucha trochę za równolegle leżą, nadaj im trochę nierówności. Wydaje mi się też że ma za dużą głowę albo za małą klatę. Co do hełmów z pierwszego posta to drugi lepszy.

PS: ja też robię teraz takiego wojownika ala 300-stu. Powodzenia.