czarodziej3D Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Witajcie oj dawno tu nic nie pokazywałem z braku czasu ale teraz w wolnych chwilach dłubie sobie świstaczka. Założenie jest takie że ma być młodziutki [ATTACH]50375[/ATTACH]
hkropinski Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 dla mnie fajny:D pozdrawiam i czekam na kolejne updaty
Destroyer Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 ahaha :) świetny świstaczek :) super wygląda
kamil.ochel Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 haha. ładny, tylko ten kolor dziwny czekam na update ;)
jezyk Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 zajefajny.fajnie gdyby zęby miał :D ale młody jeszcze to chyba niepowinien mieć
lukos86 Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Za dużo zawijał w te sreberka i mu łapy ucięli :D:D Naprawdę ciekawie się zapowiada
czarodziej3D Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 hehe dzięki za komentarze bardzo fajne :D Co do koloru to "Fast skin" z domyślnymi ustawieniami i 2 światełka. Oczywiście aby coś było widać a nie fonalny render. Będę pracował nad modelem dalej :)
Ania Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 fajny ten świstak tylko czy on na brzuchu nie powinien być grubszy?
czarodziej3D Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 Co do brzuszka to wstępnie ma być chudszy bo na to jeszcze idzie sierść a jak przesadzę to będzie wyglądał jak kulka :D Odnoście takich detali to dopiero po skończeniu modelu i ustawieniu włosów się okaże czy powinien być grubszy.
czarodziej3D Napisano 9 Listopad 2007 Autor Napisano 9 Listopad 2007 Prace idą (trosze powoli) ale jednak dalej. [ATTACH]50372[/ATTACH] [ATTACH]50373[/ATTACH]
Destroyer Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 fajnie, będziesz go animował? aż się prosi taki fajny pyszczek ożywić :) cheers!
kamil.ochel Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 jaka pupcia :D świetny model... :) czekam na dalsze upy
Ania Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 pupcia trochę mało świstakowata, ale jak odrobinę dopracujesz będzie smaczna... przypuszczam że ten garb na plecach ma na celu lepsze rozdzielanie się sierści? pyszczek fajny.
czarodziej3D Napisano 9 Listopad 2007 Autor Napisano 9 Listopad 2007 Dzięki za miłe komentarze. Ten świstak powstaje na potrzeby animacji. Pędzie pokryty futerkiem więc tym bardziej szczegółowe oddanie mięśni i fałdy tym realistycznej będzie się układało futerko. Moje zadanie kończy się na modelu. Dalsze prace nad animacją i renderem będzie odpowiedzialny mój kolega z firmy (konkretniej szef). Paradoksalnie główka mu się najmniej podoba :D wiec raczej te policzki będą zmniejszone. Pupa rzeczywiście mi jeszcze nie pasuje ale w sumie i tak nie będzie jej widać wiec raczej wole się skupić na palcach które będzie dość widać a nie są łatwe.
Rekomendowane odpowiedzi