Napisano 5 Październik 200717 l Witajcie oj dawno tu nic nie pokazywałem z braku czasu ale teraz w wolnych chwilach dłubie sobie świstaczka. Założenie jest takie że ma być młodziutki [ATTACH]50375[/ATTACH]
Napisano 5 Październik 200717 l zajefajny.fajnie gdyby zęby miał :D ale młody jeszcze to chyba niepowinien mieć
Napisano 5 Październik 200717 l Za dużo zawijał w te sreberka i mu łapy ucięli :D:D Naprawdę ciekawie się zapowiada
Napisano 6 Październik 200717 l Autor hehe dzięki za komentarze bardzo fajne :D Co do koloru to "Fast skin" z domyślnymi ustawieniami i 2 światełka. Oczywiście aby coś było widać a nie fonalny render. Będę pracował nad modelem dalej :)
Napisano 6 Październik 200717 l Autor Co do brzuszka to wstępnie ma być chudszy bo na to jeszcze idzie sierść a jak przesadzę to będzie wyglądał jak kulka :D Odnoście takich detali to dopiero po skończeniu modelu i ustawieniu włosów się okaże czy powinien być grubszy.
Napisano 9 Listopad 200717 l Autor Prace idą (trosze powoli) ale jednak dalej. [ATTACH]50372[/ATTACH] [ATTACH]50373[/ATTACH]
Napisano 9 Listopad 200717 l fajnie, będziesz go animował? aż się prosi taki fajny pyszczek ożywić :) cheers!
Napisano 9 Listopad 200717 l pupcia trochę mało świstakowata, ale jak odrobinę dopracujesz będzie smaczna... przypuszczam że ten garb na plecach ma na celu lepsze rozdzielanie się sierści? pyszczek fajny.
Napisano 9 Listopad 200717 l Autor Dzięki za miłe komentarze. Ten świstak powstaje na potrzeby animacji. Pędzie pokryty futerkiem więc tym bardziej szczegółowe oddanie mięśni i fałdy tym realistycznej będzie się układało futerko. Moje zadanie kończy się na modelu. Dalsze prace nad animacją i renderem będzie odpowiedzialny mój kolega z firmy (konkretniej szef). Paradoksalnie główka mu się najmniej podoba :D wiec raczej te policzki będą zmniejszone. Pupa rzeczywiście mi jeszcze nie pasuje ale w sumie i tak nie będzie jej widać wiec raczej wole się skupić na palcach które będzie dość widać a nie są łatwe.