soshka.cg Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Witam Ziomy Renderki ze sceny zrobionej naprawdę jakiś czas temu. Jeżeli spotka się to z jakimś zainteresowaniem pokażę resztę. Modelowane w maxie renderowane vrayem. pozdro
Levus Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Strasznie sterylnie. Ale jak na komerę to jako klient bym był zadowolony. Więcej nie trzeba. Pod kątem artystycznym ciężko to ocenić, ale jest cool:)
lukasz3d Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 mi sie podoba-a co do sterylnosci to widac ze lozysk nie produkuja stad moze w pewnien sposob to tlumaczy-Ogolny odbior pozytywny jak najbardziej pozdro
JohnyCa Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Git. Przypomina mi trochę firmę w której pracuję - typowo halowo-produkcyjny klimat. Gratulację w wytrwałości w modelowaniu detali :) Pozdrawiam
piksar Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 mniam, obrabiarki elektroerozyjne jak mniemam dobrze zrobione, ale lampy sodowe wiszą w próżni :) kratki nawiewu klimy - wyglądają nieprawdziwie, a nie jest to pomieszczenie o podwyższonej czystosci podoba mi się --------- btw wiesz w czym wiercą ?
rudylew Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 bardzo mi się podoba.. już widzę.. ludzi pracujących w super warunkach . osobiście byłem w takiej firmie gdzie identyko hala produkcyjna wyglądała.. tylko że tam było brudniej.. ale i tak zadbanie :D pozdro
soshka.cg Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 Dzięki :) Cieszę że się przyjęło :) Kwoli wyjaśnienia to jest firma lotnicza I żeczywiście dosyć sterylna hehe. Piksar zaskoczyłeś mnie na maxa - mało kto potrafi rozpoznać ten rodzaj maszyn -respect :) Jak wrócę za tydzień do domciu to wrzucę kolejne renderki z tego projektu. pozdrawiam
soshka.cg Napisano 26 Październik 2007 Autor Napisano 26 Październik 2007 witam szanowne grono. paozwoliłem sobie dodać jeden renderek w pierwszym poscie pozdrawiam i pamiętajcie że wszystko to MATRIX :)
piksar Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 kubeł się błyszczy a nie powinien, wentylatory chłodzące jednostki centralnej płaskie - widać że bitmapa, stół nie ma kabla, puste półki, dodaj jakieś detale cienia pod krzesłem bym się mógł czepić bo nie jest to cień z okna a lampa z tej wysokości i ustawienia nie da cienia z tej strony - ale to dywagacje emeryta ogólnie jak już pisałem kocham (nie boję się użyć tego słowa) klimat tej pracy i takie modele to jest to co lubię robić (modelować), obsługiwać i naprawiać (w realu) --------edit-------- hahaha nie mogłem tego darować "Zabrania się blokowania dostępu do sprzętu p.poż.... "
soshka.cg Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 Witam - ponownie pozwoliłem sobie dodać jeden renderek w pierwszym poście :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi