artozi Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Troche przedobrzylem, chcialem to w koncu ukazac etapami a tu nagle zaczalem dziubac. Prawdopodobnie beda kolejne propozycje bo nad ta znudzila mi sie zanim doszedlem do tego etapu. Myslicie ze wpasowuje sie to w temat? Pozdro!
huzdebos Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 bardzo fajna paleta kolorow, tak mi troche W. Turnerem pachnie :d pzdrw
Levus Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Bardzo mi się podoba kolorystycznie. Nie bardzo wiadomo co jest co na pierwszym planie, ale bynajmniej skecz cieszy oko;)
artozi Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 Przy nastepnym podejsciu z pewnoscia skoncentruje sie na planach, rzeczywiscie wszystko jest jakies jednolite i calosciowo jakby pstrokate. Dzieki za szybkie zwrocenie uwagi!;)
miriam Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Witam Sporo się tu dzieje ;) na plus, Powodzenia w Eliminatorze . . . //Pozdr.
Ania Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 co prawda lekko chaotyczne, ale dobrze wygląda
bohater13 Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 bardzo malarsko to wszystko wygląda, ja niestety nie mam zastrzeżeń
Ros1 Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Zdecydowanie brakuje mi tutaj poróżnienia planów, wszystko trochę za jednolicie wygląda. Oprócz tego, pokazałbym nieco więcej nieba nad miastem. Poza tym zapowiada się bardzo ciekawie, czekam na kolejne odsłony :D
artozi Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 Dziekuje chlopaki (i Anii:)) za komentarze! Mam pare pomyslow, jednak ciezko mi sie je realizuje. Musze jeszcze popracowac nad technika, by te prace byly bardziej przemyslane. Takie to wszystko wymaziane... Ros1: to bylo zdecydowanie to! wlasnie to zlewanie sie wszystkiego drazni, typowo przedobrzylem. Cofnalem sie do konceptowania... nie chcialem ciagnac tego dalej, moze w koncu przyjdzie cos fajnego do łeba. Zamieszczam 2 szkice z dzisiaj. Wczesniej bylo troche mniej czasu na takie przyjemnosci jak eliminator. Mesydż do wszystkich!: malowac, bo idea miriam by ten konkurs sie odbyl jest swietna, wiec dlaczego mielibysmy to zaprzepascic?
miriam Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 Jako że czasu coraz mniej ;), a na przedłużenie ETAPU 2 szans nie ma, Proszę o działania idące w kierunku ukończenia prac/pracy zgodnie z zawartością opisów znajdujących się w pliku, jak również o zmianę nazwy wątku na właściwy, wzór podany jest tu. //Pozdrawiam i Życzę Powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi