Fafex Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Witam! To moja pierwsza praca, którą tu pokazuję więc proszę o szczerą ocenę. Napiszcie co o niej sądziecie i ewentualnie co możnaby w niej poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Strasznie mały obrazek. Daj większy. Chociaż już tutaj widzę, że trawa mi się podoba, choć może zmienie opinię jak zobaczę lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 Wiece, jestem tu nowy i nie bardzo wiem jak tu upakować obrazek powyżej 100kb więc może ktoś mi podpowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Skompresuj go lepiej, tak żeby miał mniej niż 100 kb ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 Dzięki za podpowiedź. Teraz powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Strsznei plastikowy.. i sprawia wrażenie jakby za chwilę się miał zsunąć z tego kamienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Nom, temat wskazuje, że to miecz ma tutaj być w kręgu naszej uwagi, a szczerze mówiąc to trudno zobaczyć jakieś konkretne szczegóły, jest zbyt mały i światło tak dziwnie pada, że nic nie widać :(. Ale trawa jest fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 noo trawa jest swietna a miecz niewiem bo nie widze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 dziwne swiatlo, dziwna kompozycja, dziwna praca, wszystko jest dziwne, ale podoba mi sie... takie fajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 A ja się przyczepie do miecza. Taka moja choroba:D Powiedz mi, jakbyś go trzymał, bo wg mnie ten jelec zupełnie uniemozliwia trzymanie miecza w sposób umożliwiającu uderzenie inne niż walnięcie płazem. A co do scenki, to jak na pierwszą prace całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 chyba Ci sie proporcje rozjechaly (drzewo po prawej w stusunku do miecza). Ale jak na poczatkujacego nie jest zle, przeciez od czegos trzeba zaczac :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2003 Pionier: Faktycznie, to dzrzewko trochę nie pasuje, ale było robione tak na szybko żeby zapełnić puste miejsce. kozioo: Wiesz, ten miecz był robiony według szkicu mojego qmpla więc to może jego trzeba by było zapytac. Ja nie mam pojęcia. Może on jest tylko tak, do powieszenia sobie nad kominkiem albo coś ;) Mateusz: Ale jednak fajne?? No to super bo podobno efekt końcowy jest najważniejszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hexon Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Huehue hue juz mnie uprzedzili bo tosamo zauwazylem ze tym mieczem sie nieda walczyc ze wzgledu na te 2 dziwne metalowe wypusty :D Zreszta miecz wydaje sie strasznie niewywazony :> Ale generalnie pracka spox pare niedociagniec ae ma ciekawy klimat musze przyznac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 plastikowo - jak to juz ktos zauwazyl - i jeszcze ten napis (tytul) - wyrzuc to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 właśnie... tytuł sporo psuje.... można go chyba wyrzucic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 Mateusz: Oczywiście że można by go wyrzucić, ale wtedy wydawało mi się, że jest tak jakoś pusto, chciałem zapełnić czymś te dziury. Ale nie będę już zmieniał, bo to już nie WIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Ja bym na twoim miejscu troszke przyciemnił cały obrazek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Ja bym sie miecza za bardzo nie czepail (moze tylko materialy powinny byc bardziej realne) mi sie podoba. Ogolnie pracka jest calkiem calkiem, tylko klimat mnie troche z tropu zbija. Zaginiony miecz oparty o tak sobie o kamien w pelnym blasq slonca w srodku lata? Gdybym znal sam tytul pracy to moja wyobraznia podsunela by mi raczej jakies mroczne miejsce np po bitwie, suchy konar, kosci i te sprawy :) ale przeciez to Twoja pracka i Twoj pomysl. Dla mnie jest OKi a trawa naprawde cool !!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2003 Archangel: Chyba masz racje. Mogłem to zrobić trochę inaczej. No ale skoro trawka się podoba, to możnaby ją wykorzystać :D w innej pracy. Pomyśle nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 a ja sie kompozycji przyczepie:))) kurcze przeciez wystarczy tylko zerknac na strony poswiecone fotografi. Fafex ale reszta i tak jest niezla:) Jesli to pierwsza pracka to jest naprawde niezle:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Jakiej kompozycji? Bo ja tu żadnej kompozycji nie widzę ;] tylko kilka przypadkowo wybranych i rozmieszczonych elementów... Mam nadzieję że w następnej pracce będzie już co oceniać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 no ale tak ladniej brzmi:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 Dzięki ci Deler. Przynajmniej ty zwróciłeś uwagę na to że to moja pierwsza pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi