grzegerz Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 fajno heheh ale moim zdaniem powinien byc bardziej przygarbiony i wystajacy kregoslup miec..:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 ciałko hm .. mięśnie brzucha w kazdym bądź razie do bani :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 będzie bez ubranka? zrobiłabym go chudszego. ale plecy fajne. brzuch jakiś dziwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 zbyt wklesly brzuch, prawda? ... i wystajacy kregoslup miec podoba mi sie taki pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Mnie sie tulow wogole nie podoba ale nie chcialem juz zrzedzic ;P Psuje caly charakter postaci, robi sie coraz bardziej realistycznie a koncept jest karykaturalny. Napisales ze to test wiec mam nadzieje ze to tylko wprawka do ZB i takiego cialka nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 dzieki za komentsy :) jak pisalem wczesniej to byl test zbrusha :) napewno tak nie bedzie wiec sie nie martwcie ubranie bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi