wujek_kane Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Praca ciekawa, szkoda ze mocno przesadziles z bumpem, ale ja tam sie nie znam - zobaczymy co powiedza eksperci... ;]
gientekwl Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 jak to koledzy we wcześniejszych postach określili :) oldschool :) po prostu moda na oldschool :)
briz Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 ja też się nieznam ale mi się niepodoba, niektóre tekstury są kiepskie i nieciekawe
Levus Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Hej! Założenie całkiem spoko. Textury są bardzo rozmyte i niedopracowane, kompozycyjnie się też trochę nieukłada, w centralnym punkcie jest róg pomieszczenia, który zbytnio przyciąga wzrok, po prawej natomiast pusta ściana.. Cienie są za mocne, właściwie ostre, sprobój użyć shadow map dla świateł z wielkością 1024 lub większą i bias ok 15 (im większy bias tym bardziej miekkie cienie uzyskasz). Stół warto by było zrobić z pojedyńczych desek bo teraz to jest po prostu box, tak samo pudełko na górze, nie wiadomo z czego ono jest, jest zbyt jednolite. Najfajniej wyszła Ci moim zdaniem ściana, jest dość ostra, nie przesadzony bump. Tak samo książka, sprubój wyostrzyć jej texturkę w shopie (smart sharpenem się pobaw). Właściwie to ja też się nie znam, ale się staram:p pozdro!
-hpx- Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Słabe tekstury strasznie, chyba za niski sampling dałeś, szkło też takie nijakie. Oświetlenie zbyt mocne. Pomysł fajny ale popracuj trochę nad wykonaniem. No i ja też sie nie znam właściwie:P
Pilar Napisano 22 Październik 2007 Autor Napisano 22 Październik 2007 pare poprawek. textury, kompozycja no i Jimi zamiast Leonarda :]
carlosss Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 jak by to był vray... to byś stary dobrą prackę miał :p a tak to "podniebny render" ;) wyszedł jak wyszedł ale jest nawet fajnie ;)
Orangegraphics Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 spróboj light tracera odpalić;)
Rekomendowane odpowiedzi