Łukasz Burnet Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 cześć, brałem udział w "speed animation" nie miałem tyle czasu, żeby ten pomysł na wyznaczoną datę dokończyć, który mimo prostoty treści wymagał trochę szkiców i rozplanowania. Oczywiście poprawiać można w nieskończoność ..... :). Rig darmowy, strona podana na końcu, rig parasola własny ah :P. Użyłem 3dmax, photoshop, after effect, premiere, znajomy pracował bodajże na Cubase. miłego oglądania - plik zajmuje ok 20mb http://home.autocom.pl/burnet/pakiet/DP.mov ps. kolega muzyk prosi o krytykę. Pozdrawiam, Luq 1
Kris_R Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 ŚWIETNEEE!!!! :D Obejrzałem 5 razy pod rząd plus kilka sekwencji klatka po klatce ... kawał porządej animacji! Co do muzyki to też rewelacja. Świetnie złapane tempo i synchrony. Szczególnie podobają mi się pauzy i przełamania. Pierwsze gdy wskakuje na latarnię, kończące się partią sekcji dętej i kolejne przełamania gdy parasol się zamyka i koleś uderza o ziemię... zamknięte perkusją przy opadaniu nogi... świetnie! Odwaliliście kawał porządej roboty Panowie!!
HuMfrey Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 fajne, animacja bardzo miękka, sympatycznie toto wygląda jedyne miejsce gdzie mógłbym się doczepić to zamknięcie parasolki i gostek leżący na ziemi - coś powinno być między tymi pozami co do muzyki - świetnie dopasowana do akcji
kannu Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 serwus :) bardzo bardzo fajowe . super :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
Łukasz Burnet Napisano 12 Październik 2007 Autor Napisano 12 Październik 2007 dzieki :) choc mozliwe ze jeszcze nad tym popracuje pozdrawiam
szczery Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 świetna animka, a żeby zrobić taki styl animacji to trzeba nieźle wymiatać, GRATULUJE muzyka pasuje idealnie i podkreśla klimat, trochę słabiej wyszedł moment lewitacji i upadku, ale wyadaje mi się, że taki był zamysł coś czuję, że jakbyś zdążył to byś wygrał:p pozdrawiam
Destroyer Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 wow super! proste krótkie ale jak fajnie wyszło :) bardzo mi się podoba!
Rekomendowane odpowiedzi