Napisano 11 Październik 200717 l cześć, brałem udział w "speed animation" nie miałem tyle czasu, żeby ten pomysł na wyznaczoną datę dokończyć, który mimo prostoty treści wymagał trochę szkiców i rozplanowania. Oczywiście poprawiać można w nieskończoność ..... :). Rig darmowy, strona podana na końcu, rig parasola własny ah :P. Użyłem 3dmax, photoshop, after effect, premiere, znajomy pracował bodajże na Cubase. miłego oglądania - plik zajmuje ok 20mb http://home.autocom.pl/burnet/pakiet/DP.mov ps. kolega muzyk prosi o krytykę. Pozdrawiam, Luq
Napisano 12 Październik 200717 l ŚWIETNEEE!!!! :D Obejrzałem 5 razy pod rząd plus kilka sekwencji klatka po klatce ... kawał porządej animacji! Co do muzyki to też rewelacja. Świetnie złapane tempo i synchrony. Szczególnie podobają mi się pauzy i przełamania. Pierwsze gdy wskakuje na latarnię, kończące się partią sekcji dętej i kolejne przełamania gdy parasol się zamyka i koleś uderza o ziemię... zamknięte perkusją przy opadaniu nogi... świetnie! Odwaliliście kawał porządej roboty Panowie!!
Napisano 12 Październik 200717 l fajne, animacja bardzo miękka, sympatycznie toto wygląda jedyne miejsce gdzie mógłbym się doczepić to zamknięcie parasolki i gostek leżący na ziemi - coś powinno być między tymi pozami co do muzyki - świetnie dopasowana do akcji
Napisano 12 Październik 200717 l serwus :) bardzo bardzo fajowe . super :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 12 Październik 200717 l Autor dzieki :) choc mozliwe ze jeszcze nad tym popracuje pozdrawiam
Napisano 12 Październik 200717 l świetna animka, a żeby zrobić taki styl animacji to trzeba nieźle wymiatać, GRATULUJE muzyka pasuje idealnie i podkreśla klimat, trochę słabiej wyszedł moment lewitacji i upadku, ale wyadaje mi się, że taki był zamysł coś czuję, że jakbyś zdążył to byś wygrał:p pozdrawiam
Napisano 13 Październik 200717 l wow super! proste krótkie ale jak fajnie wyszło :) bardzo mi się podoba!