Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

cześć,

brałem udział w "speed animation" nie miałem tyle czasu, żeby ten pomysł na wyznaczoną datę dokończyć, który mimo prostoty treści wymagał trochę szkiców i rozplanowania. Oczywiście poprawiać można w nieskończoność ..... :). Rig darmowy, strona podana na końcu, rig parasola własny ah :P. Użyłem 3dmax, photoshop, after effect, premiere, znajomy pracował bodajże na Cubase.

miłego oglądania - plik zajmuje ok 20mb

http://home.autocom.pl/burnet/pakiet/DP.mov

ps. kolega muzyk prosi o krytykę.

Pozdrawiam,

Luq

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ŚWIETNEEE!!!! :D Obejrzałem 5 razy pod rząd plus kilka sekwencji klatka po klatce ... kawał porządej animacji!

Co do muzyki to też rewelacja. Świetnie złapane tempo i synchrony. Szczególnie podobają mi się pauzy i przełamania. Pierwsze gdy wskakuje na latarnię, kończące się partią sekcji dętej i kolejne przełamania gdy parasol się zamyka i koleś uderza o ziemię... zamknięte perkusją przy opadaniu nogi... świetnie!

Odwaliliście kawał porządej roboty Panowie!!

Napisano

fajne, animacja bardzo miękka, sympatycznie toto wygląda

jedyne miejsce gdzie mógłbym się doczepić to zamknięcie parasolki i gostek

leżący na ziemi - coś powinno być między tymi pozami

co do muzyki - świetnie dopasowana do akcji

Napisano

serwus :)

bardzo bardzo fajowe . super :)

pozdrawiam i życze powodzenia :)

Napisano

świetna animka, a żeby zrobić taki styl animacji to trzeba nieźle wymiatać, GRATULUJE muzyka pasuje idealnie i podkreśla klimat, trochę słabiej wyszedł moment lewitacji i upadku, ale wyadaje mi się, że taki był zamysł

coś czuję, że jakbyś zdążył to byś wygrał:p

pozdrawiam