crazyivan Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 w koncu doczekalem sie nowego kompa wiec moglem pozwolic sobie na troche wiecej niz na starym dobrym wysluzonym lapie... daleko jeszcze do tego co bym chcial ale chyba az tak zle nie jest... :] calos bazowana na kilku zdjeciach znalezionych w necie... roslinka jakos tak z glowy wyszla ogolnie mozna bylo calos skonczyc w dobry weekend ale ze jestem ostatnio extremalnie rozleniwiony to zeszlo mi to w prawie 4 tygodnie... :D tlo i kompozycja w ps'ie reszta w zbrushu 3.1... calkowita liczba punktow 6.2 miliona i 8 subtools'ow... pozniej podrzuce pare wip'ow... krytyki i komentarze bardzo mile widziane... :] pzdr Tomek
soshka.cg Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 myślę że jeżeli poświęciłeś na to parę tygodni to powinieneś też poświęcic trochę czasu na lepsze oświetlenie sceny i render. jakiś back light - cokolwiek. Sama żabka na to zasługuje bo bardzo przyjemna :) pozdro
Levus Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Soska dobrze gada. O jakiś sss mógłbyś się pokusić.
marcool Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 no kolorki sa takie dosc przynudzajace ioswietlenie, ale to i tak kawal dobrej zaby ;)
Orangegraphics Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 dla amatora to foto by mogłoby być. ma praca klimat;) też bym dodał chociaz skylighta bo odnosi się wrażenie jakby zdjęcie było w terrarium zrobione
crazyivan Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 calosc bez szczegolow, materialu i textur
daymon Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 eee no nie przesadzajcie :) Każdy wykonałby to na inny sposób, crazyivan zrobił na swój i jest ok:) Mnie sie bardzo podoba. Pozdrawiam
crazyivan Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 siatka przed transpozycja...
kannu Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 serwus :) frog jest spoko. faktycznie , z jakimś sss mogłoby być ciekawiej :), ale i tak jest spoko:) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
mrkrzysiek Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 no 3s dodało by napewno uroku, ale i tak jest bardzo przyjemnie bardzo ładna żabka mi się podoba,
Rekomendowane odpowiedzi