Napisano 15 Październik 200717 l Witam, samochód stary jak świat, dawno temu dawałem wipa, wreszcie naszło mnie zrobić jakiś końcowy render. Wiem, że do ideału daleko, ale w oczy chyba też nie kłuje :) Jutro postaram się wrzucić jeszcze jakiegoś rendera.
Napisano 16 Październik 200717 l coś mi materiały troszeczke nie lezą, ale ogólnie bardzo pozytywnie :)
Napisano 16 Październik 200717 l jest nieźle, ale szkoda że nie pomęczyłeś bardziej materiłów lamp, felg i opon
Napisano 16 Październik 200717 l Autor wiem właśnie, lampy i opony najmniej mi się tutaj podobają, ale co Ci się w felgach nie podoba to ja nie wiem :P no nic wieczorem jeszcze przysiąde mam nadzieje i spłodze nowy render
Napisano 16 Październik 200717 l model ładny, ale widać, że nad renderem przydało by się jeszcze posiedzieć kilka dni,
Napisano 16 Październik 200717 l bardzo fajnie, materialom jeszcze troche brakuje i moim zdaniem ujecie nieciekawe. w czym renderowane?
Napisano 16 Październik 200717 l mi sie wydaje że nie jest krzywo a za małego ms dałeś i takie poszarpane to odbicie na boku