xeav Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Ballisticpublishing oferuje nowy tytuł zawierający 292 najlepiej wykonanych postaci CG. [link]
Pionier Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 ol yee :) w dodatku praca Marty Dahlig na okladce - gratki :) ksiazka zapewne tak samo dobra jak pierwsza i druga edycja, warto kupic. czolem pionier
OmeN2501 Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 No Polska ma w tej edycji silna reprezentacje - nie ma co :]
Gość Czarnystefan Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Polska górą! ;] [moja jedna tam tez jest...:P]
krzysiek_gfx Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Apel do ludzi z max3d, ktorych prace trafily do ksiazki :)Podajcie linki do waszych prac, abym/abysmy mogli podziwiac te dziela :) To dla wszystkich, ktorzy nie kupia ksiazki, a podziwiac polskie prace na poziomie chca :) Smialo i skromnosc OFF :)
OmeN2501 Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 To ja moze bede chwalil tych co na to forum raczej nie zagladaja (tak tak - mam zakladki na was wszystkich :P) Chyba nic nie przegapilem, a przynajmniej tyle rozpoznalem Pan Morano wsadzil trzy prace: http://morano.cgsociety.org/gallery/480768/ http://morano.cgsociety.org/gallery/435523/ http://morano.cgsociety.org/gallery/386100/ Pani Vinegar jedna: I pani Irulana tez jedna: I na koniec moje trzy grosze: tych co tu sie sami moga pochwalic ze sa w ksiazce nie wymienialem :P -
krzysiek_gfx Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Jeszcze raz gratuluje. Pytanie techniczne, w jakiej rozdzialce musieliscie dostarczyc prace?
Hindus Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Czarnystefan - Świetne :-) Ogólnie gratulacje dla wszystkich, niedługo cała książka będzie zajęta przez pl. Swietne pracki.
Destroyer Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 aj gratki dla wszystkich! naprawdę bardzo fajne prace!
Gość User190 Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Widzę kilka znajomych twarzy :D :P
CzAk1 Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Też tak chce... Gratki, Gratki :D Mozna to kupic w jakims empiku albo coś?
Gomez Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Ogólnie gratulacje dla wszystkich, niedługo cała książka będzie zajęta przez pl. :D Kupa mosci panowie :]
krzysiek_gfx Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Mam jeszcze jedno pytanko :) Czy dostaliscie darmowy egzemplarz ksiazki?:) Pytam ludzi, ktorych prace sa zamieszczone oczywiscie :)
Morano Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 "No Polska ma w tej edycji silna reprezentacje - nie ma co :]" Ale z grupy i tak nie wyjdziemy ..jak zwykle :) "To ja moze bede chwalil tych co na to forum raczej nie zagladaja" -zagladaja zagladaja nie boj sie :) zeby jeszcze mieli troche wiecej czasu to by cos pisali .... "Pan Morano wsadzil trzy prace:" Pan morano sadzi prace na okraglo , a do ksiazki to wsadzili juz chlopaki z ballistic'a ,dlatego tylko 3 ;) "Pytanie techniczne, w jakiej rozdzialce musieliscie dostarczyc prace?" -odpowiedz nie bedzie chyba powalajaca ani zaskakujaca : w maxymalnej! ile ci sprzent uciagnie, 12000x9000 nie bedzie przesada ,ale nie jest tez koniecznoscia, zalezy od stylu jaki kto ma -chodzi mi o zamilowanie do "drobienia" detali wiekszosci artystow. Mnie wystarcza 6000x4500 " niedługo cała książka będzie zajęta przez pl. " O ile mi wiadomo ballistic nie wprowadzil jeszcze klasyfikacji medalowej , to w koncu nie olimpiada. A jesli juz to i tak jako narod nie mam y szans Chiny atakuja! "Mozna to kupic w jakims empiku albo coś?" na stronie ballistic'a jest lista oficjalnych sklepow, najblizszy jest chyba w Pradze , o sklepach w polsce nie slyszalem ,ale polecam paczke z australii , szybko idzie a koszt nie jest wcale rozny od tego co bedziesz musial zaplacic w ksiegarni "Też tak chce... " www.Ballisticpublishing.com "Czy dostaliscie darmowy egzemplarz ksiazki?:)" na dzien dzisiejszy ,jeszcze nie.... ale pewnie juz plynie.
Rekomendowane odpowiedzi