Napisano 16 Październik 200717 l Ballisticpublishing oferuje nowy tytuł zawierający 292 najlepiej wykonanych postaci CG. [link]
Napisano 16 Październik 200717 l ol yee :) w dodatku praca Marty Dahlig na okladce - gratki :) ksiazka zapewne tak samo dobra jak pierwsza i druga edycja, warto kupic. czolem pionier
Napisano 16 Październik 200717 l Apel do ludzi z max3d, ktorych prace trafily do ksiazki :)Podajcie linki do waszych prac, abym/abysmy mogli podziwiac te dziela :) To dla wszystkich, ktorzy nie kupia ksiazki, a podziwiac polskie prace na poziomie chca :) Smialo i skromnosc OFF :)
Napisano 16 Październik 200717 l To ja moze bede chwalil tych co na to forum raczej nie zagladaja (tak tak - mam zakladki na was wszystkich :P) Chyba nic nie przegapilem, a przynajmniej tyle rozpoznalem Pan Morano wsadzil trzy prace: http://morano.cgsociety.org/gallery/480768/ http://morano.cgsociety.org/gallery/435523/ http://morano.cgsociety.org/gallery/386100/ Pani Vinegar jedna: I pani Irulana tez jedna: I na koniec moje trzy grosze: tych co tu sie sami moga pochwalic ze sa w ksiazce nie wymienialem :P -
Napisano 17 Październik 200717 l Jeszcze raz gratuluje. Pytanie techniczne, w jakiej rozdzialce musieliscie dostarczyc prace?
Napisano 17 Październik 200717 l Czarnystefan - Świetne :-) Ogólnie gratulacje dla wszystkich, niedługo cała książka będzie zajęta przez pl. Swietne pracki.
Napisano 17 Październik 200717 l Też tak chce... Gratki, Gratki :D Mozna to kupic w jakims empiku albo coś?
Napisano 17 Październik 200717 l Ogólnie gratulacje dla wszystkich, niedługo cała książka będzie zajęta przez pl. :D Kupa mosci panowie :]
Napisano 17 Październik 200717 l Mam jeszcze jedno pytanko :) Czy dostaliscie darmowy egzemplarz ksiazki?:) Pytam ludzi, ktorych prace sa zamieszczone oczywiscie :)
Napisano 31 Październik 200717 l "No Polska ma w tej edycji silna reprezentacje - nie ma co :]" Ale z grupy i tak nie wyjdziemy ..jak zwykle :) "To ja moze bede chwalil tych co na to forum raczej nie zagladaja" -zagladaja zagladaja nie boj sie :) zeby jeszcze mieli troche wiecej czasu to by cos pisali .... "Pan Morano wsadzil trzy prace:" Pan morano sadzi prace na okraglo , a do ksiazki to wsadzili juz chlopaki z ballistic'a ,dlatego tylko 3 ;) "Pytanie techniczne, w jakiej rozdzialce musieliscie dostarczyc prace?" -odpowiedz nie bedzie chyba powalajaca ani zaskakujaca : w maxymalnej! ile ci sprzent uciagnie, 12000x9000 nie bedzie przesada ,ale nie jest tez koniecznoscia, zalezy od stylu jaki kto ma -chodzi mi o zamilowanie do "drobienia" detali wiekszosci artystow. Mnie wystarcza 6000x4500 " niedługo cała książka będzie zajęta przez pl. " O ile mi wiadomo ballistic nie wprowadzil jeszcze klasyfikacji medalowej , to w koncu nie olimpiada. A jesli juz to i tak jako narod nie mam y szans Chiny atakuja! "Mozna to kupic w jakims empiku albo coś?" na stronie ballistic'a jest lista oficjalnych sklepow, najblizszy jest chyba w Pradze , o sklepach w polsce nie slyszalem ,ale polecam paczke z australii , szybko idzie a koszt nie jest wcale rozny od tego co bedziesz musial zaplacic w ksiegarni "Też tak chce... " www.Ballisticpublishing.com "Czy dostaliscie darmowy egzemplarz ksiazki?:)" na dzien dzisiejszy ,jeszcze nie.... ale pewnie juz plynie.