dyb3k Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Witam. Zrobilem dwie krotkie animacje ruchu kuleczki a'la Animation Mentor. Chcialem sprawdzic czy faktycznie trzeba wydawac 2,700$ zeby zrobic tego typu ruchy. czy mi sie udalo ocencie sami. mi sie w miare podoba;) oba maja po niecale 1 Mb. http://unitronic.beep.pl/robocik_skradanie.wmv http://unitronic.beep.pl/robocik_taniec.wmv
tweety Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 dyb3k: zapoznaj się z zasadami zakładania wątków w dziale animacja i popraw temat.
Reanimator Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Khm... ok, postaram sie nie byc zlosliwy, chociaz az mnie nosi, zeby jakos glupio odpowiedziec ;P Animation Mentor nie konczy sie na zadaniu, ktore jest jednym z pierwszych, a ktore uczy o fundamentach animacji. To troche tak, jakbys dodal 2 + 2, wyszlo Ci 3 i dowodzilbys tym samym, ze nie trzeba studiowac 5 lat matmy, zeby swietnie liczyc. edit: ok, nie udalo mi sie powstrzymac.
asblaze Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 no i sprawdziłeś, teraz sprawdź ile będziesz umiał po wydaniu 2700$?
Master Kiełbaster Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 kurs dolara jest rekordowo niski więc może zainwestuj :P
SUPER_OkO Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 miala baba chleb a dziadu placek, lepiej zacznij zbierac butelki...
animator Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 to co on powiedział to zbrodnia dosłownie i przenośnie
dyb3k Napisano 27 Październik 2007 Autor Napisano 27 Październik 2007 Aż tak miłego powitania się nie podziewałem;) Wiem, że nie jest to nic niesamowitego, ale to czynienia z bipedem mialem 3 dni. Mam nadzieje, że jeszcze wasz kiedyś zaskocze;) Dzięki za komentarze. Jak to mawiał mo facet od informatyki: "Im gorzej tym lepiej" ;D
Nemrod Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 Chcialem sprawdzic czy faktycznie trzeba wydawac 2,700$ zeby zrobic tego typu ruchy. Coz, parafrazujac pewna reklame: "prawie jak z Animation Mentor". No i chyba maja jakas promocje, bo to nie 2700$ a ~15000$ ;) PZdr
Rekomendowane odpowiedzi