adek Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Jak informuje Michael Comet (Comet Digital) Autodesk przejął prawa do wtyczki cMuscleSystem dostępnej dla aplikacji Maya. Więcej inforamcji pod tym adresem.
Gość ant-3d Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Zajeli by sie wreszcie upgradowaniem softu ktory juz maja a nie pare pierdolek i nowa wersja + kolejny zakup.
Destroyer Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 może do nowej majki cMuscle dorzucą :)
kannu Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 serwus :) to niech to do maxa dadzą . byłoby fajnie :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Nezumi Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 ant-3d - badz konstruktywny, zaproponuj konkretne upgrady a nie tak tylko smucisz bez sensu.
Gość ant-3d Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Nezumi: a jestes zadowolony z tych nowosci co oferuje chocby nowa wersja 3ds? Osobiscie jestem zadowolony ale uwazam ze to za malo na nowa wersje. Wiem ze idealu nigdy nie bedzie i zawsze komus cos bedzie nie odpowiadac. Normalna sprawa. Zaproponowac cos? Unwrap mapping mogli by poprawic. Dlaczego darmowe softy maja go lepiej przemyslanego niz 3ds? Dlaczego darmowy Blender ma dobrego sculptera a 3ds nie? Nie chce marudzic, poprostu lekko sie zawiodlem co nie zmienia faktu ze i tak bede pracowal na 3ds. Peace :)
Razi91 Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 w sumie to z maxa 9 do 2008 nie było za dużo zmian... te automatyczne wybieranie poly/edge/vert? mało przydatne... Adaptive degredation (czy jakoś tak) juz nieco bardziej przydatne, ale równie dobre można dać "display as box" na niektórych obiektach... Te cienie to też niezbyt specjalne, choć czasem (przed renderingiem) nieco pomaga....
Nezumi Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 ant-3d, Razi91 - nie wiem czy zauwazyliscie ale news nie dotyczyl 3ds maxa... ;)
Gość ant-3d Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Nezumi: Alez ja odpowiedzialem na twoje pytanie :) Sorry za offtop :) Ktos z Was ma jakies doswiadczenia z cMuscle?
Rekomendowane odpowiedzi