Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , kolejna wizka jaką ostatnio robiłem, mam nadzieję że nie skrytykujęcie mnie tak jak ostatnio :-)

Pozdrawiam Marek

P.S. jak nie zabijecie mnie krytyką to wrzucę jeszcze łazienkę

3dv035salon0000psxs1.jpg

3dv035salon0001psgt0.jpg

3dv035bar040000ga9.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajowa ciepla scena z dobrym oswietleniem, oglnie przyjemny klimacik, tylko ten stol bilardowy wedlug mnie niczego w sumie nie wnosi do vizualizacji :)

pozdrawiam

Napisano

no to powiem tak...

Krajobraz za oknami wyglada jakby byl wklejony wcale nie realistyczny, ogien tez jest jakis dziwny. Gitara wyglada bardzo platikowo. Popracuj nad realistyka :P

Napisano

Opuszczasz się, co jest?;) Widok za oknem, fakt przepalony (nawet za bardzo), ale chyba zapomniałeś o saturacji przy tym. Ogólnie trochę bez polotu, może trochę obróbki by to uratowało(?)

Potrafisz lepiej, wiesz to tak samo jak my, więc weź się kurna do roboty;P

Napisano

fajny pomysl z tym kwiatkiem w podlodze (o ile to tak mialo byc) w zyciu bym nie wpadl na cos takiego, ale jak juz to zobaczylem to mi sie podoba (wiec wizualizacja spelnila swoje zadanie :D)

lazienka fajna (podobaja mi sie plytki - displace czy tylko bump?)

nie podoba mi sie widok za oknem (wydaje sie zbyt jaskrawy, i chyba przepalil sie sufit kolo okna w 1 obrazku)

jak zrobiles rolety (wyszly ladnie w lazience) jaki material ?

Napisano

Jednak logicznie pojmując ogladane obrazki coś się rzuca w oczy. Biorąc pod uwagę piękny kwitnący ogród za oknem (jest jaki jest) w pełnym słońcu zastanawiam się co to za idiota rozchajcował tak w kominku w środku lata i to w dzień :)

Pozdrowionka i gratulacje fajnie wygladaja wizki

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności