Marek G Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Witam , kolejna wizka jaką ostatnio robiłem, mam nadzieję że nie skrytykujęcie mnie tak jak ostatnio :-) Pozdrawiam Marek P.S. jak nie zabijecie mnie krytyką to wrzucę jeszcze łazienkę
JunioR Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 fajowa ciepla scena z dobrym oswietleniem, oglnie przyjemny klimacik, tylko ten stol bilardowy wedlug mnie niczego w sumie nie wnosi do vizualizacji :) pozdrawiam
hcpiter Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 he w kominku to jakas bomba wybuchla ?:D Wizki fajne :)
Tayos Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 no to powiem tak... Krajobraz za oknami wyglada jakby byl wklejony wcale nie realistyczny, ogien tez jest jakis dziwny. Gitara wyglada bardzo platikowo. Popracuj nad realistyka :P
Orangegraphics Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 wogóle mi do wystroju nie pasują te wiszące lampy w 1 dwóch ujęciach. troche przejarane
Touch Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Opuszczasz się, co jest?;) Widok za oknem, fakt przepalony (nawet za bardzo), ale chyba zapomniałeś o saturacji przy tym. Ogólnie trochę bez polotu, może trochę obróbki by to uratowało(?) Potrafisz lepiej, wiesz to tak samo jak my, więc weź się kurna do roboty;P
carlosss Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 a co to za wykałaczka jest na stole bilardowym? :P a tak poza tym to jest ok ;)
Marek G Napisano 24 Październik 2007 Autor Napisano 24 Październik 2007 to dorzuce tą obskurną łazienkę
!Ewert Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 łazienka super, pokój też bardzo fajny ale ten bilard...:D(sam wiesz jaki jest)
Loki Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 fajny pomysl z tym kwiatkiem w podlodze (o ile to tak mialo byc) w zyciu bym nie wpadl na cos takiego, ale jak juz to zobaczylem to mi sie podoba (wiec wizualizacja spelnila swoje zadanie :D) lazienka fajna (podobaja mi sie plytki - displace czy tylko bump?) nie podoba mi sie widok za oknem (wydaje sie zbyt jaskrawy, i chyba przepalil sie sufit kolo okna w 1 obrazku) jak zrobiles rolety (wyszly ladnie w lazience) jaki material ?
Marek G Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 Loki - dzięki za komentarz - rolety sa zrobione na lekkim opacity , a kafle to tylko bump na 30
kemotore Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Jednak logicznie pojmując ogladane obrazki coś się rzuca w oczy. Biorąc pod uwagę piękny kwitnący ogród za oknem (jest jaki jest) w pełnym słońcu zastanawiam się co to za idiota rozchajcował tak w kominku w środku lata i to w dzień :) Pozdrowionka i gratulacje fajnie wygladaja wizki
Rekomendowane odpowiedzi