Napisano 23 Październik 200717 l Kwestia zasłonki faktycznie bardzo niepraktyczna, ale całość cieszy i przyjemna dla oka;) Ściana bardzo dobrze łamie kolorem resztę pomieszczenia. Pozdr;)
Napisano 23 Październik 200717 l wszystko ladnie pieknie, tylko ta szmatka... brrr r mokra, oklejajaca nagie kąpiące sie ciało - ochyda, fuj przez duze 'f' pozdrowienia, m!
Napisano 23 Październik 200717 l ...ladne - jasne choc ta wanna z zaslonka i jej prowadnica przywodza na mysl jakies pomieszczenie szpitalne-...a za zaslona- nikt nie zgadnie- spi snem wiecznym panna w wannie ;)
Napisano 23 Październik 200717 l Autor dziękuję RA, bo zakładając że czas nie istnieje - mam obsesję na punkcie SimCity:) dziękuję za komentarze.
Napisano 24 Październik 200717 l Wnętrza jako tako opanowałeś, teraz czas wziąć się za studiowanie prawdziwej architektury ;) Poza tym to mistrzostwo, boje się myśleć co będzie za kilka lat, doznasz architektonicznego absolutu! ;)
Napisano 24 Październik 200717 l ekstra, temat jak z gry The sims ;) sa tam gdzies inne zrodla swatla procz duzego okna i lampy nad lustrem ? elo.
Napisano 25 Październik 200717 l Super.. Szmata jedyne, co mnie razi.. W sensie użytkowym, bo wizualnie fajnie wygląda to. A z tymi przyłączami wody to się totalnie pogubiłem. Co jest, co heh Pozdrawiam. p.s ah.. te kafle… ;)