Napisano 26 Październik 200717 l Serwis 3dTotal opublikował pierwszą część z serii videotutoriali dla programu Mudbox zatutułowaną - "Applying Colour to the Concept Art". Następne to: Part 2 - "Basic 3dsmax Techniques" Part 3 - "Creating a Base Model" Part 4 - "Sculpting the General Anatomy" Part 5 - "Retopologising the Model" [link]
Napisano 26 Październik 200717 l zobaczymy, nigdy nie podobaly mi sie tutki 3dtotal (oprocz joanny i fiata) tak jak nie lubie tutow od digital tutors :) ale sciagnalem pierwsza czasc i hmmmmm czekam na reszte :D choc inicjatywa super :)
Napisano 27 Październik 200717 l Jak ja nie lubię jak trzeba czekać tydzień na kolejny odcinek serialu.. edit: pierwsza część imo nieciekawa... 10 minut obróbki nieudanego szkicu..
Napisano 10 Listopad 200717 l Autor Wersja nr 3 http://www.3dtotal.com/team/Tutorials_3/Mudbox_Modelling/mudbox03.asp
Napisano 10 Listopad 200717 l hmm 1 czesc = 59 mb 2 czesc = 168 mb 3 czesc = 680 mb (Oo) . . 4 czesc = 10gb ? (taka mala dygresja) wlasnie mi sie pierwsze 3 czesci sciagaja nielot007 lubisz nie lubisz, warto brac jak daja za darmo :D
Napisano 10 Listopad 200717 l Pierwsze dwie części mało ciekawe a w drugiej koleś się co chwila zacina jakby robił tutka bez żadnego przygotowania. Może w trzeciej sie rozkręci.