Skocz do zawartości

E2B - "koncept postaci" by PSychu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niestety miesiąc szału kalendarzowego nie pozwolił mi na dopracowanie rysków,

więc wrzucam to co jest.

kot_laska.jpg

Szkic na ostatnią chwile. Do wieczora może go jeszcze podciągnę.

Wyjazd konwoju z bunkra, wieże artyleryjskie i zmeczony wojak.

wyjazdzbunkra2.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No niestety, troszke spaliłem temat, nie miałem możliwości skończyć tej pracki więc chciałem klimat jakiś choć złapać... sie zepsuło.

wyjazdzbunkra2b.jpg

Napisano

Wstępny projekt sierścicha :D

To dopiero jest wyzwanie, bo moim zdaniem gepard jako jedyny z kotów wygląda raczej śmiesznie niż groźnie...

Mój na razie przypomina chomika ale jutro z tym powalcze :)

pankot-1.jpg

Napisano

QbisieQ: wlasnie na tego patrzylem, ale chiba mi nie wyszło... za malo czasu zeby sie pobawic mordkami, ale mam zamiar to nadgonic

Potrzebuje kilku dni coby sie z gepardami oswoić, bo na razie ołówek gryzą :)

A co do gepardow, dalej uwazam ze są zabawne (zwlaszcza jak nie pokazuja uzebienia :) , wiec postaram sie cos z tym zrobic jak tylko bedzie chwilka czasu.

sammael_at: moze i wyjdzie w koncu z tego swinka, ale zdecydowanie nie bedzie morska :D siem postaram trzymac ramy :)

Napisano

noo już dużo lepiej to wygląda, szczególnie ten po lewej mi się podoba, jak będziesz miał czas to możesz popróbować jeszcze naszkicować całą postać ;] Pozdrawiam!

Napisano

masz)rum: dzieki za dobre słowo :) koty powoli przestają obgryzać tablet, ale to chyba jeszcze nie to...

Szybka scenka z rodzaju "... ile razy kapralu mówiłem żeby się jego ogonem nie bawić..."

kot_atakuje_luzik.jpg

Napisano

Synuś: a to mnie zaskoczyłeś, myślałem że z racji wieku moich pociech znam wszystkie kreskowki...

Dzieki za zwrocene uwagi, faktycznie mordka przestała przypominać gepardzią i jest bliżej tygrysiej. Trza wrócić do refki i poprawić :)

Napisano

No całkiem spoko. Jakbyś czeszkę dopracował do było by fajnie bo ładnie się zapowiada. Widzę że nad Zorgiem trochę popracowałeś - ładnie. Ale wszystko to jakieś niedokończone, chyba nie ma ani jednej dokończonej postaci. Po następne - robisz w końcu koncept kilku postaci czy tylko geparda bo jeżeli kilku to zmień nazwę wątku...a tak btw. to za dużo czasu Ci nie pozostało, ale trzymam kciuki :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności