PSychu Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Niestety miesiąc szału kalendarzowego nie pozwolił mi na dopracowanie rysków, więc wrzucam to co jest. Szkic na ostatnią chwile. Do wieczora może go jeszcze podciągnę. Wyjazd konwoju z bunkra, wieże artyleryjskie i zmeczony wojak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Witam Nieźle się zaczyna ;), Powodzenia //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 No niestety, troszke spaliłem temat, nie miałem możliwości skończyć tej pracki więc chciałem klimat jakiś choć złapać... sie zepsuło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Wstępny projekt sierścicha :D To dopiero jest wyzwanie, bo moim zdaniem gepard jako jedyny z kotów wygląda raczej śmiesznie niż groźnie... Mój na razie przypomina chomika ale jutro z tym powalcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Faktycznie trochę chomikowako :P Bez przesady, śmiesznie moim zdaniem nie wyglądają...spójrz na tego: (akurat podobne ułożenie do twojego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 no rzeczywiście. albo nawet świnke morską. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 QbisieQ: wlasnie na tego patrzylem, ale chiba mi nie wyszło... za malo czasu zeby sie pobawic mordkami, ale mam zamiar to nadgonic Potrzebuje kilku dni coby sie z gepardami oswoić, bo na razie ołówek gryzą :) A co do gepardow, dalej uwazam ze są zabawne (zwlaszcza jak nie pokazuja uzebienia :) , wiec postaram sie cos z tym zrobic jak tylko bedzie chwilka czasu. sammael_at: moze i wyjdzie w koncu z tego swinka, ale zdecydowanie nie bedzie morska :D siem postaram trzymac ramy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 Dalsza zabawa z kotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 noo już dużo lepiej to wygląda, szczególnie ten po lewej mi się podoba, jak będziesz miał czas to możesz popróbować jeszcze naszkicować całą postać ;] Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 27 Listopad 2007 Autor Share Napisano 27 Listopad 2007 masz)rum: dzieki za dobre słowo :) koty powoli przestają obgryzać tablet, ale to chyba jeszcze nie to... Szybka scenka z rodzaju "... ile razy kapralu mówiłem żeby się jego ogonem nie bawić..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Kojarzy mi się z pewną kreskówką z Polonii 1 - "Tygrysią maską" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 27 Listopad 2007 Autor Share Napisano 27 Listopad 2007 Synuś: a to mnie zaskoczyłeś, myślałem że z racji wieku moich pociech znam wszystkie kreskowki... Dzieki za zwrocene uwagi, faktycznie mordka przestała przypominać gepardzią i jest bliżej tygrysiej. Trza wrócić do refki i poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 Kocur + czeszka Może jeszcze uda mi sie dzisiaj buzke jej zrobic, bo to speedzik taki byl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 No całkiem spoko. Jakbyś czeszkę dopracował do było by fajnie bo ładnie się zapowiada. Widzę że nad Zorgiem trochę popracowałeś - ładnie. Ale wszystko to jakieś niedokończone, chyba nie ma ani jednej dokończonej postaci. Po następne - robisz w końcu koncept kilku postaci czy tylko geparda bo jeżeli kilku to zmień nazwę wątku...a tak btw. to za dużo czasu Ci nie pozostało, ale trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 Dzieki QbisieQ, niestety nie dałem rady już nic poprawic, ale jak znajde chwilke czasu to sobie z tego VIPa zrobie i bedzie do portfolio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi