!Ewert Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Witam, Georgas zagrał sobie na mojej ambicji wiec usiadłem wieczorem do pracy:) Oceniajcie mnie! Pozdrawiam Tomek Ewertowski
SWRSC Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 jak zagrał na ambicji to trzeba było bardziej ambitna architekturę wymodelowac :p szkoda, ze nie ma displace na podjezdzie dojściu, sporo by to dalo imo. Trawka troszke blee, niebo z jakimiś pasami i barkuje mi troszke detalu przy wejściu do domku, nie wiem może jakies lampki, kwiatki doniczkowe etc. Ogolnie daje rade.
siwy Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 to co mi nie pasuje: różowe krzaczki, okna, światło średnie. Ogólnie - typowy dom, typowa wizka. aha, rynny za cienkie na 1 rzut oka jeszcze jedno. grubość rynien może ok. ale 2 rynny z prawej strony to o 1 za dużo :)
chudy Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 rynny są chyba w porządku, to chyba displace na dachu za rzadki ;]
Kuciel Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 taka zwyczajna mogles sie bardziej postarac :D
!Ewert Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 Dzieki za komentarze;) lekko poprawiłem prace;)
JohnyCa Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Poprawnie ale.. Najfajniej to udała Ci się zieleń. Domek - jak napisałem poprawnie ale nic ciekawego. Dorzuciłbym trochę deali i wymienił niebo bo ten skan jest cienki i w paski. Myślę że przydało by się trochę więcej kontrastu. Tyle odemnie :)
t0m3k Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 srednia pracka, kiepska jakosc renderu (m.in. bug'i w oknie i na drzwiach) ujecie takie troche "na zlodzieja" z krzakow :)
Rekomendowane odpowiedzi