lisu Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 W związku z tym że event na CGS się przedluzył o 2 tygodnie postanowiłem poddać prackę w toku pod ogląd społeczeństwa, co by wychwycił ewentualne poprawki. Co zmienić, dodać, wywalić? temat przewodni to "Strange Behavior", czyli dziwne zachowanie ;) hmmm?
:PiechI: Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 hhmm mi sie bodoba i to bardzo ale jest cos bo te stoliki i pralaka dziwnie wygladaja ten bialy np jakby sie przewalal ale wez mnie nie sluchaj bo ja taki wiesz poczatkujacy i nie rozumiem wielu rzeczy:P pozdro!
maciekG Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 taaa...tu sie zgodze...jak juz robisz trojzbieg to konsekwentnie...a pralka i stolki..cos z nimi nie tak...popraw im perspektywe bo psuja IMO odbior.. tak poza tym jeszcze to lustro wyglada malo lustrzanie..moze jakies bliki i pare ciemnych plam ? generalnie to spoko...w niektorych miejscach jescze odrobine kluchowato..ale dociagniesz i bedzie bardzo fajna rysunek
SzU Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Zgadzam się z przedmówcami - perspektywa pralki i stolika do poprawy. Góra obrazka bardzo mi się podoba, ładny rendering.
lisu Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 kurna chyba poprostu z deka przegiołem, chciałem zrobić lekko wygibane pomieszczenie PS. jest jeszcze opcja ze stojącym w drzwiach dzieckiem. wiecie, mały przyłapuje ojca na figlach w łazience ;)
maronski Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Lustro: Odbicie wypróbuj u siebie w domu. Tzn jaki obszar będzie się odbijał. Kopiuj elipsę - odwróć i masz lustro. Pralkę zamiast poprawiać może wywal na korytarz. Może ktoś weźmie. I tak sporo się dzieje. A na twarzy więcej wyrazu by się przydało. Pozdrówka
kamil.ochel Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Pokaż tą drugą wersję... A perspektywa... hmm cóż z jednej strony jest kiepska, z drugiej strony może nawet trochę uwydatnia przekaz... nie wiem
DaRoZ Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Lustro: "Pralkę zamiast poprawiać może wywal na korytarz" Pozdrówka -HEhe co do pracki: wyzej koledzy juz chyba wymienili wiekszosc porad, ale ja chce dodac cos od siebie :D pomysl jak zwykle bombowy, nie wiem co ty masz w tym lbie:P ale patrz moze warto by jednak ozywic pracke delikatnie podkrecajac kontrast i zmieniajac na minimalnie kolorystyke pozdrawiam
tymko Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 jeśli to ma być facet to go trochę jeszcze popraw, może dodaj trochę więcej przyrodzenia i zmniejsz biust, może trochę inny kształt brzucha zrób, bardziej męski. Jeśli chodzi o perspektywę- taka jest intrygująca, dziwne zniekształcenia potęgują to dziwne zachowanie, ale jak chcesz to popraw, zobaczysz jak będzie wyglądało z wyprostowaną perspektywą.
Morbid Karbid Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 więcej zielonego blasku i odbić na skórze. Zwłaszcza potylica płaska. Klimat okrrropniasty hehe. Wyobrażam sobie kolesia w falowcu na przymorzu.... brrrr :)
lisu Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 wielkie dzięki wszystkim, rady niezwykle istotne - jak zwykle widzicie coś czego ja nie dostrzegam. pozdro
briz Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Mam takie wrażenie że głowa jest za bardzo skręcona i równa się z ramieniem, a nawet jest za ramieniem, próbowałem i nie potrafię tak skręcić głowy :P
lisu Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Ok, wdrażam zmiany, perspektywa, wyraz twarzy, lustro, jeszcze odblaski. Dzieki chłopaki, jak zawsze jesteście nieocenieni :)
Siegmar Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Pierwsze wrażenie odbioru perspektywy było dziwne, ale teraz nie przeszkadza mi tutaj ten zabieg. Wydaje mi się, że to tutaj bardzo pasuje - obrazek w charakterze groteski, wypaczone, absurdalne, zwichrowane zachowanie kolesia - to się przekłada wszystko idealnie na taką formę a'la w krzywym zwierciadle. Mi to wszystko razem siedzi bardzo. Świetna praca! Mimo to: - zmniejszyłbym ciut jego prawy cycek (lewy od strony widza). - poszerzyłbym ciut cień, który rzuca (bliżej ściany) - dopracowałbym butelki, a szczególnie tę jaśniejszą (prawy dół) - przy kranie od wanny dałbym opleciony wąż prysznicowy - zrobiłbym większe wcięcie tego zagłębienia wanny - ta prawa część od widza (na poziomie umywalki) Pozdro
janko1987 Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 wszusciutko na najwyzszym poziomie ..:) tylko mi ten bęben (brzusio) kulisty przeszkadza:/
Mortom Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 superancka scenka :) jak dla mnie full :) Pozdro :>
little-ninja Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 ja bym się przyczepił rąk: ta w tyle za chuda w stosunku do ciała, możliwe że chciałeś zwiększyć dynamizm postaci (heh poleciałem) i ją wyciągnąć ale mimo wszystko jak nie od tego kolesia, a co do ręki szminkującej jego łokieć(właściwie tak jakby go nie było) jest na wysokości cycka a powinien być niżej ..mówię o przed ramieniu strasznie krótkie nie wiem czy uda ci się to poprawić nom ale piszę bo nikt o tym bodajże nie wspomniał a tak ogólnie praca bardzo mi się podoba :) poz
thirdeye Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 I wanna wear a pair of dark sunglasses I wanna be Jackie O Oh oh oh oh please don't die! :) :P Fajna pracka!
purple Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 a mnie wciaz przeszkadza nienaturalne wygięcie głowy-jakos sobie tego nie moge wyobrazić...przy takim wygięciu, myślę, że powinien mieć twarz bardziej w strone widza i głebiej osadzoną w głowie...
lisu Napisano 9 Listopad 2007 Autor Napisano 9 Listopad 2007 I wanna wear a pair of dark sunglasses I wanna be Jackie O Oh oh oh oh please don't die! :) :P a żebyś wiedział że podśpiewywałem sobie ten kawałek RATM przy pracy :) purple - ano taka to juz taka ta pracka, niekoniecznie wszystko ma się tak jak w rzeczywistości :)
Rekomendowane odpowiedzi