sanki Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Taki szybki obrazek zrobiony w blenderze, zeby sie od pracy magisterskiej odstresowac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 przesympatyczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 fajne, tylko mnie te paski jakoś nie pasują, ale git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 bardzo miły, faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 cmykowy tukan ;) fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 proste ale dobre:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Fajny :) W tle bym widział jakieś błękitne niebo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Przesympatyczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 ech tak teraz sanki zauważyłem że ten tukan i twój avatar wymieniają spojrzenia... :D podejrzane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Tukan fajny ale brakuje jakiegos konkretnego tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 miło sie zrobiło na forum:) a brakuje jakiegoś tła:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pbx Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Staranne wykonanie, ciekawe materiały wyglądają jak nie 3D. Niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 **** Byłoby więcej, gdybyś nad tłem popracował i dał jakąś dynamikę, bo na razie to b.statycznie wygląda. Co do samego tukana jest świetny, b.podobają mi się te paski na dziobie, fajny design szponów. Potencjał jest olbrzymi, popracowałbym jeszcze nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 dzieki za komentarze wszystkie, co do tla to na razie nie bedzie bo musze dalej magisterke robic, a czas mam tylko do grudnia, ale potem cos sie wymysli :-) Materialy to bardzo duzo blenderowego sss, czarny material jest za to na nodach. i siateczka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Fajny tukanek , ja w blederze nie jestem w stanie nic zrobic :PP . Brakuje tła ale i tak jest fajnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi