masz)rum Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Witam! Skrobałem i wyskrobałem taką jakąś kosmodromiczną fabrykę czasu ;], zapraszam do opiniowania i krytykowania. Pozdrawiam! i detale http://aycu25.webshots.com/image/33304/2000737238596806754_rs.jpg http://aycu02.webshots.com/image/30281/2000784175023735349_rs.jpg
piksar Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 cholernie dobre, bardzo mi się podoba może oprócz tej zębatki na dole która przechodzi w podest
Fidiasz Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 jest super ale jakosc detalu powinna byc wszedzie taka jak na zegarku :) po sa rozne miejsca dopracowane i mniej dopracowane ... ale potencjal to Ty masz Kolezko :D
ortheza Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 wielka szkoda ze nie wytrwalesc w datlach w calej pracy. to jej najwiekszy minus, zegar jest swietny ale reszta sprawia wrazenie nideopracowania i zrobienia "na szybko". Tak wiec wez ta pracke na warszta i dodziergaj tych dali wszedzie :) okienka szczebelki barierki, posadzki. zrob to, a pracka zasluzy na dobra ocene.
huzdebos Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 a mi sie podoba ze nie wszytsko jest "wyciagniete" - przynajmniej mozna to ogladac jak dawne obrazy :d pzdrw
masz)rum Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 piksar: thx, noo ten podest to miał być niby nad kołem zębatym ale chyba nie widać ;P Fidiasz, Otheza: powiem wam że mam dosyć, zegar był na początku i nad nim pracowałem, poźniej powiekszałekm kadr kilkakrotnie i dodawałem detale, wypieszczone zostawiłem tylko to co jest istotne w tej pracy, fajnie było by odpicować wszystko na max ale nie chce mi się, może kiedyś do tego wrucę ;P huzbedos: dziękoowa!
Stradivalius Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 He, he... dzwonnica na krasnoludki... Fajne! Odrobinę więcej detalu (może na podeście dzwonnicy), przynajmniej tak, żeby zrobić równomierną głębię ostrości... a może zupełnie inaczej niż powiedziałem...
miriam Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Takie dziubanie może człowieka wykończyć ;), jak dla mnie Super Miodzio :D. 4* . //Pozdr.
floo Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 co Ja mogę tutaj powiedzieć, zegar wyszedł wypasik!!! przyznam że warto by to dopracować na maksiora, choć robi wrażenie... długo pracowałeś nad tym???
ortheza Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 tyrzeba bylo zostac przy zegarze. jesli sie zdecyodwales na szeroki kadr trzeba bylo go dopracowac, wiem ze to meczace :-) ale psuje efekt troche niestety
janko1987 Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 niezle by było jakbys to jeszcze dopicował :)
masz)rum Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 dzięks, pewnie macie rację i kurde zaczyna mi się chcieć ;P tyle że odpocząć muszę i porobić jakieś inne gnioty bo te dłubanie mnie wykończyło, odpale to za jakiś czas i pokombinuje z detalem, myślałem jeszcze żeby format powiększyć do wertykalnego, dać większy horyzont i wklepać w oddali jeszcze ze dwa zegary, ale to by wymagało grubego szlifowania ;] Cóż może za jakiś czas, Na razie wersja taka. floo: ciężko powiedzieć ile czasu ale coś koło 30h ;]
maczuga Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 świetne, ale mi też się wydaje że detal powinien byc wszędzie taki sam :) temat właściwie trudno lepszy wymyślic imho...
Siegmar Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Odpocznij i dopracuj szczegóły, bo praca może być naprawdę bardzo dobra! Rób w międzyczasie inne pracki, a do tej wracaj :) PS. Widzę, że jednak pomysł z krasnoludkami się zakorzenił :)
masz)rum Napisano 7 Listopad 2007 Autor Napisano 7 Listopad 2007 Tak też uczynię ;P Krasnale przyjęły się i rozwinęły, dzięks za pomysł Siegmarze ;] Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi