Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

jest super ale jakosc detalu powinna byc wszedzie taka jak na zegarku :) po sa rozne miejsca dopracowane i mniej dopracowane ... ale potencjal to Ty masz Kolezko :D

Napisano

wielka szkoda ze nie wytrwalesc w datlach w calej pracy. to jej najwiekszy minus, zegar jest swietny ale reszta sprawia wrazenie nideopracowania i zrobienia "na szybko".

Tak wiec wez ta pracke na warszta i dodziergaj tych dali wszedzie :) okienka szczebelki barierki, posadzki. zrob to, a pracka zasluzy na dobra ocene.

Napisano

piksar: thx, noo ten podest to miał być niby nad kołem zębatym ale chyba nie widać ;P

Fidiasz, Otheza: powiem wam że mam dosyć, zegar był na początku i nad nim pracowałem, poźniej powiekszałekm kadr kilkakrotnie i dodawałem detale, wypieszczone zostawiłem tylko to co jest istotne w tej pracy, fajnie było by odpicować wszystko na max ale nie chce mi się, może kiedyś do tego wrucę ;P

huzbedos: dziękoowa!

Napisano

He, he... dzwonnica na krasnoludki... Fajne! Odrobinę więcej detalu (może na podeście dzwonnicy), przynajmniej tak, żeby zrobić równomierną głębię ostrości... a może zupełnie inaczej niż powiedziałem...

Napisano

co Ja mogę tutaj powiedzieć, zegar wyszedł wypasik!!!

przyznam że warto by to dopracować na maksiora, choć robi wrażenie...

długo pracowałeś nad tym???

Napisano

tyrzeba bylo zostac przy zegarze. jesli sie zdecyodwales na szeroki kadr trzeba bylo go dopracowac, wiem ze to meczace :-) ale psuje efekt troche niestety

Napisano

dzięks, pewnie macie rację i kurde zaczyna mi się chcieć ;P tyle że odpocząć muszę i porobić jakieś inne gnioty bo te dłubanie mnie wykończyło,

odpale to za jakiś czas i pokombinuje z detalem, myślałem jeszcze żeby format powiększyć do wertykalnego, dać większy horyzont i wklepać w oddali jeszcze ze dwa zegary, ale to by wymagało grubego szlifowania ;] Cóż może za jakiś czas, Na razie wersja taka.

floo: ciężko powiedzieć ile czasu ale coś koło 30h ;]

Napisano

Odpocznij i dopracuj szczegóły, bo praca może być naprawdę bardzo dobra! Rób w międzyczasie inne pracki, a do tej wracaj :)

PS. Widzę, że jednak pomysł z krasnoludkami się zakorzenił :)