Napisano 5 Listopad 200717 l Witam! Skrobałem i wyskrobałem taką jakąś kosmodromiczną fabrykę czasu ;], zapraszam do opiniowania i krytykowania. Pozdrawiam! i detale http://aycu25.webshots.com/image/33304/2000737238596806754_rs.jpg http://aycu02.webshots.com/image/30281/2000784175023735349_rs.jpg
Napisano 5 Listopad 200717 l cholernie dobre, bardzo mi się podoba może oprócz tej zębatki na dole która przechodzi w podest
Napisano 5 Listopad 200717 l jest super ale jakosc detalu powinna byc wszedzie taka jak na zegarku :) po sa rozne miejsca dopracowane i mniej dopracowane ... ale potencjal to Ty masz Kolezko :D
Napisano 5 Listopad 200717 l wielka szkoda ze nie wytrwalesc w datlach w calej pracy. to jej najwiekszy minus, zegar jest swietny ale reszta sprawia wrazenie nideopracowania i zrobienia "na szybko". Tak wiec wez ta pracke na warszta i dodziergaj tych dali wszedzie :) okienka szczebelki barierki, posadzki. zrob to, a pracka zasluzy na dobra ocene.
Napisano 5 Listopad 200717 l a mi sie podoba ze nie wszytsko jest "wyciagniete" - przynajmniej mozna to ogladac jak dawne obrazy :d pzdrw
Napisano 5 Listopad 200717 l Autor piksar: thx, noo ten podest to miał być niby nad kołem zębatym ale chyba nie widać ;P Fidiasz, Otheza: powiem wam że mam dosyć, zegar był na początku i nad nim pracowałem, poźniej powiekszałekm kadr kilkakrotnie i dodawałem detale, wypieszczone zostawiłem tylko to co jest istotne w tej pracy, fajnie było by odpicować wszystko na max ale nie chce mi się, może kiedyś do tego wrucę ;P huzbedos: dziękoowa!
Napisano 5 Listopad 200717 l He, he... dzwonnica na krasnoludki... Fajne! Odrobinę więcej detalu (może na podeście dzwonnicy), przynajmniej tak, żeby zrobić równomierną głębię ostrości... a może zupełnie inaczej niż powiedziałem...
Napisano 6 Listopad 200717 l Takie dziubanie może człowieka wykończyć ;), jak dla mnie Super Miodzio :D. 4* . //Pozdr.
Napisano 6 Listopad 200717 l co Ja mogę tutaj powiedzieć, zegar wyszedł wypasik!!! przyznam że warto by to dopracować na maksiora, choć robi wrażenie... długo pracowałeś nad tym???
Napisano 6 Listopad 200717 l tyrzeba bylo zostac przy zegarze. jesli sie zdecyodwales na szeroki kadr trzeba bylo go dopracowac, wiem ze to meczace :-) ale psuje efekt troche niestety
Napisano 6 Listopad 200717 l Autor dzięks, pewnie macie rację i kurde zaczyna mi się chcieć ;P tyle że odpocząć muszę i porobić jakieś inne gnioty bo te dłubanie mnie wykończyło, odpale to za jakiś czas i pokombinuje z detalem, myślałem jeszcze żeby format powiększyć do wertykalnego, dać większy horyzont i wklepać w oddali jeszcze ze dwa zegary, ale to by wymagało grubego szlifowania ;] Cóż może za jakiś czas, Na razie wersja taka. floo: ciężko powiedzieć ile czasu ale coś koło 30h ;]
Napisano 6 Listopad 200717 l świetne, ale mi też się wydaje że detal powinien byc wszędzie taki sam :) temat właściwie trudno lepszy wymyślic imho...
Napisano 6 Listopad 200717 l Odpocznij i dopracuj szczegóły, bo praca może być naprawdę bardzo dobra! Rób w międzyczasie inne pracki, a do tej wracaj :) PS. Widzę, że jednak pomysł z krasnoludkami się zakorzenił :)
Napisano 7 Listopad 200717 l Autor Tak też uczynię ;P Krasnale przyjęły się i rozwinęły, dzięks za pomysł Siegmarze ;] Pozdrawiam!