Krzysiek Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Napisano 25 Styczeń 2004 Jak nie jeżdża, troche fantazji i beda jeździć, sprobujcie to latwe ;) :) [piwo] Pozdrawiam
Krzysiek Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Napisano 26 Styczeń 2004 Witam kolejny render: zmniejszylem troche dol, co do flagi to nie znalazlem symbolu UN w duzej rozdzielczosci, ale poszukam, jakby ktos mial to sie nie krempujcie przekazac np. na meila. Pozdrawiam [Wyedytowany dnia 21-6-2004 > Aragorn]
Krzysiek Napisano 13 Luty 2004 Autor Napisano 13 Luty 2004 Pisze zeby powiedzec ze projekt nie przepadl, powoli sie robi, ale nieuchronie zblizajaca sie matura, wiec czasu brak, niedlugo cos wrzuce, ale nikt nie skomentowal tego rendera na gorze co myslicie, co zmienic?? Pozdrowienia
Archangel Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 ja sie wlasnie zstanawialem co sie z tym czolgiem dzieje :) mam nadzieje ze jak najpredzej powrocisz do projektu.....co do renderka to jest calkiem ladnie, nawet bardziej niz calkiem :) fajnie wyglada blotko z przodu troche gorzej z boku jedyne nierownosci jakie widac to przejscie pomiedzy blacha a blotem natomiast same zabrudzenia sa glatkie jak maselko na kromce ;) mam nadzieje, ze caly bedzie \"zjechany\" nie koniecznie ziemia ale niech przynajmniej nosi wszedzie slay zuzycia to narazie na tyle Pozdrawiam
Krzysiek Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 khee, tfoo tfoo... postanowilem troche odkurzyc ten projekt, mysle ze najwyzsza pora, matury za pasem, wiec mozna spokojnie pracowac, ponizej zamieszczam obecny stan prac, mam juz zmapowana wieze, pozostaly jeszcze swiatla i \"Brawning\", a potem wlepic to w jakies fajne otoczenie i koniec. Czekam na porady i komentarze. Pozdrawiam [Wyedytowany dnia 21-6-2004 > Aragorn]
Batou Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Fajnie, ale przez takie dziwne ustawienie kamery mało widać.
Pionier Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 potwierdzam ze fajne:), tylko te lopatki to w powietrzu wisza? :P
Krzysiek Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 dzieki za komentarze, nastepnym razem dam inna kamere, bardziej oddalona, a co do lopatek to tak teraz wlasnie widze, ze rzeczywiscie sa w powietrzu, ale to nie problem do poprawienia. Dzieki i Pozdrawiam
Por@szek Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 zapomniales dac drugiej gasienicy, no i chyba za wiele txt on nie ma:)
Krzysiek Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Napisano 18 Czerwiec 2004 Witam ponownie Kolejny render, jeden z ostatnich jakie dodam, pozostalo mi juz tylko oteksturowanie jednej z gasienic i kilka szczegolow jak szyby, reszte to juz zrobie w Photosopie. No i oczywiscie znowu zapomnielem poszezyc wieze ;) Pozdrawiem
Batou Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Podoba mi się. Tekstury można by było jeszcze dopracować. Te zabrudzenia nie wyglądają zbyt przekonywująco. Poza tym przydało by się jakieś zbliżenie i trochę leprze kadrowanie (wiem że to narazie tylko \"prezentacja\" modelu).
Krzysiek Napisano 19 Czerwiec 2004 Autor Napisano 19 Czerwiec 2004 Poprawki napewno jeszcze beda ale juz bardziej w PS niz w max\'ie. Kadr oczywiscie bedzie inny. Pozdrawiam
Krzysiek Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Napisano 17 Lipiec 2004 Witam postanowilem wreszcie raz na zawsze zakonczyc ten projekt, ponizej przedstawiam ostatni wykonany render (100 kb): http://pawloos.pl/aragorn/render.jpg (moze wymagac odswiezenia) Na obejrzenie finalnej wersji zapraszam do dzialu Finished Works : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7960 Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi