Napisano 6 Listopad 200717 l No nie wiem ja to się stało, ale gdy chciałem włączyć mój model głowy wyskoczył error, że file failed..... Patrzyłem w backupach, ale nie było backupu tego modelu. Czy można go jakoś odzyskać?? Bardzo mi na nim zależy, gdyż to była pierwsza głowa jaką wymodelowałem całą i to swoim własnym, nieopatentowanym sposobem ;) Chciałem ją pokazać, ale los mi przeszkodził :/
Napisano 6 Listopad 200717 l Autor Właśnie od tego się zaczęło.... Próbowałem mergernąć, i był błąd, wtedy właśnie spróbowałem włączyć i to samo :/
Napisano 6 Listopad 200717 l Autor ;( nieeeeee......... czemu to on!!!??? czemu nei ja??!! xD Nie ma może jakiegoś ratunku jednak?? Może jakiś program czy inne licho :?
Napisano 6 Listopad 200717 l Ewentualnie, jeżeli w tym pliku jest wiele obiektów to spróbuj merge`ować je pojedyńczo lub grupkami - często bywa tak, że to konkretny obiekt powoduje błąd.
Napisano 7 Listopad 200717 l nie pracuj na jednym pliku zapisuj etapami np glowa1 ; glowa 2,3,4 itd max juz taki jest hehe pozdr
Napisano 7 Listopad 200717 l Autor Kilka odpowiedzi mnie rozbawiło :P a kilka powaliło na duchu, że pisze to nogami xd No szkoda.... A tak dla poprawienia nastroje polecacie jakiś pack referek głowy??