Napisano 6 Listopad 200717 l Otoz mam taki problem. Stworzylem sobie taka kupke galezi za pomoca PF(są ułożone na torusie), i chce teraz zeby jeszcze na tych galeziach byly listki. Robilem to z tutoriala Pioniera na EVER, ale nie tlumaczy dokladnie wszystkiego, niestety :/
Napisano 6 Listopad 200717 l No chyba musisz zrobic identycznie tylko jako position objhect wskazac ten pflow. ale ja sie nie znam na p-flowach
Napisano 6 Listopad 200717 l Albo przy pomocy SPAWN - spróbuj, głowy sobie nie dam uciąć, dawno PFlowa nie ruszałem ;)
Napisano 7 Listopad 200717 l Autor tylko jako position objhect wskazac ten pflow. ale ja sie nie znam na p-flowach No właśnie nie da się tak ;] Hmm popróbuję jeszcze z tym spawnem
Napisano 7 Listopad 200717 l zagadaj z Mr krzyskiem :] on kiedys mi rozkminial co i jak z tym robic pozdrawiam
Napisano 7 Listopad 200717 l użyj Meshera na gałązki i edytuj do poly i potem na nich liście rozmieszczaj, jak wstawisz Meshera to ustaw go w x,y,z na 0, wtedy ci powstanie w tym samym miejscu co cząsteczki z gałązkami,
Napisano 7 Listopad 200717 l Autor Dzieki panowie :) Ostatecznie użyłem sposobu krzyśka, i coś wyszlo :) Pozdro
Napisano 8 Listopad 200717 l chyba nie bardzo :D te listki powinny wyrastac a tutaj sa ulozone tak na chybil trafil
Napisano 8 Listopad 200717 l co do wyrastania listków z gałęzi, pivota ustaw tam gdzie chcesz mieć styczne liście z gałązkami, czyli na jednym ich końcu, fajny krzaczek daje jeszcze texturki,