Skocz do zawartości

Czy jesteś zainteresowany prenumeratą NWP? 21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany prenumeratą NWP?

• Tak.
      18
    • Nie.
      3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam do was pytanie.

Zapewne większość z was zna eMagazyn NewWebPick

- chyba najlepszy w sieci magazyn o designie, trendach w grafice i branży reklamowej zawierający ogromną ilość grafik i sporo wywiadów.

Mam pytanie dotyczące waszego zainteresowania tą pozycją.

Od 2008 roku mam możliwość sprzedaży kart pre-paid subskrypcji magazynu na rok (6 numerów).

Cena to ok. 19.50zł (jednorazowa cena [6 numerów])

Od roku 2008 prawdopodbnie NWP zwiększy swoją objętość (która teraz w wersji płatnej wynosi około 550 stron na numer.)

Wygląda to tak, że po wpłacie otrzymuje się kod subskrypcji i od teraz przez rok na waszym koncie na NWP będą pojawiać się do ściągnięcia nowe numery.

Jestem ciekaw jakie jest wasze zainteresowanie, bo w zależności od niego cena może być niższa.

Sam mam prenumeratę roczną i jestem bardzo zadowolony.

Nie oferuje sprzedaży w tym momencie - chcę tylko wiedzieć czy bylibyście zainteresowani.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Hehe nie dokońca , jeśli masz nwp płatny to przed otwarciem się numeru musisz się zalogować na swoje konto i podać numer seryjny :) Jeden numer przypada na jeden profil.

Jak widać panowie z nwp pomyśleli nad bezpieczeństwem [co mnie bardzo zdziwiło]:)

Napisano

Ale kombinacje. 20 dyszki to nie dużo za to co magazyn oferuje :)

Ale wiadomo, Polak od razu sprawdza inne możliwości ;)

chveti, kiedy dokładnie będzie udostępnione to co ma być udostępnione?;)

Napisano

a co za problem zrzucic sie na wspolny serial? znamy sie w wiekszosci wiec o ruchaniu w anal typu 'zmiana hasla' nie ma raczej mowy ;]

Napisano

doceń prace innych drakula ;) ja mam subskrybcje ale jak mi sie skończy nadal będe zainteresowany, naprawde polecam warto tam zaglądać :) Pozdrawiam :)

Napisano

moze i ja się zainteresuję jak nie przepiję zawartości konta ...

Napisano

Jeśli jest jeszcze jakieś miejsce wolne na liście to tez bym się chętnie podpisał...

Za tą cenę...Taką ilość materiałów...to jak za darmo...;)

Napisano

Ja też dostanę?? :> Za 20zł/rok to nie ma o czym mówić/pisać. Szkoda, ze nei pisałeś wcześniej - zawsze chciałem mieć fulla, ale nigdy nie było czasu, żeby poczytać z czym to się je ;)

Napisano

chveti zbierze 100 osob potem zamiast magazynowego poda swoje konto i bedzie mial nowego kompa hehehe :D

Napisano
  • Autor

Jeszcze chwilę to potrwa. :)

Muszę podciągnąć to pod firmę ze względu na nasze prawo :/ Jest ktoś chętny na wspólnika kto figuruje jako jednoosobowa firma? Proszę o kontakt PM bądź GG.

Wątek już zamykam bo będzie musiał iść do ogłoszeń przez regulamin.

Jak pojawi się w ogłoszeniach to dopiszę tutaj posta, tam będzie formularz zamówieniowy. O ile kogoś znajdę do pomocy ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności