patry Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Witam :) Więc kończę już na 101% to auto, bo aż niedobrze mi się robi jak nie patrzę :D W poprzednim wątku pisaliście mi, żebym zrobił studio, ale już mam w planach następne auto w studiu, więc to musi być w plenerze :) Zmieniłem też lakier, bo niektórzy mówili mi, że poprzedni był "gumowy" i w ogóle nie realistyczny, a ten podobno jest git... się zobaczy :) Próbowałem zrobić jak najbardziej poprawnie fizyczny, czyli zero kombinowania, tylko odbicia fresnela i już :) Troszkę mi się AA skopało, ale już kij z tym... hm... dałem duże samplowanie a mam schodzi... dziwne :D Soft standardowo: max, mental, ps :) Komentujcie i oceniajcie! (gwiazdkami również :D) EDIT Kurde, fotosik strasznie psuje mi jakość zdjęć, wiecie może o co kaman? :/
ReflectVision Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 droche przejedzone to hdri :> przednie swiatla mi sie podobaja
Master Kiełbaster Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 na nieostre hdr wrzuciłeś? Chesz linijką po łapach? :P Na pierwszym renderze ten samochód ma przynajmniej 3 metry szerokości :P
D4D4L Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 emm... no eee... zaczysto sory ale wyglonda jak pantofelek w blocie :P bez kompozycji, model fajny to wiesz :)
ZiBi_PL Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 nie no autko fajniuchne ale studio jakos lepiej by sie komponowalo
Homa Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 co do krytyki, to podzielam opinię: patrz post #2,3,4... poza tym okay, jak dla mnie *** i pół :-P
kamil.ochel Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 na pierwszym renderze proporcje leżą i kwiczą (względem otoczenia) A tak to ładnie
patry Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 ReflectVision - może i przejedzone, ale fajne :) Dzięki :) hkropinski - no to jest jedna z tych rzeczy, które mi wychodzą najgorzej :) Ale popracuję nad tym w następnym modelu :) Master Kiełbaster - ee... to było najostrzejsze jakie miałem :P Chcę po łapkach! :D D4D4L - hehe :) dzięki :) ZiBi_PL - dzięki :) Nie chciałem studia :) Homa - dzięki :) kamil.ochel - dzięki :)
piksar Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 hehehe, dziwne miasto napisy na tym kamiennym na pierwszym renderze po szwabsku ale to nic, od prawej do lewej
patry Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 oo79 - heh, nie przesadzajmy :) dzięki :) piksar - hehe, ale masz oko :D nie zauważyłem tego :D
naeq Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 No wydaje się ze model ma parę błędów, ale ogółem jest super :) Tylko jedna sprawa... czy Ty widziałeś kiedykolwiek jakieś zdjęcie Shelbiego??????? czy on ma Taką Karoserię> NIGDY !! aaaa... nie psuj tak pięknego modelu proszę :P Sam właśnie go strugam w maxie :)
Rekomendowane odpowiedzi