Napisano 12 Listopad 200717 l Witam, przedstawiam wam efekt mojej dzisiejszej pracy ( około 6h ). Do końca tyg musi być skończony:) 2243 face`ów Czapeczka będzie jeszcze modelowana bo teraz jest mirror. Ma ktoś jakiś pomysł jak poprawić brodę? Pozdrawiam
Napisano 12 Listopad 200717 l koniecznie go skończ :D bo wygląda nieźle Broda jest qll - choć mogłaby się z wąsami jakoś gdzieniegdzie łączyć
Napisano 12 Listopad 200717 l Autor He he, prawda MUSZĘ go skończyć bo to dla klienta :) Postudiowałem trochę siatki nielota i teraz jakoś mi tak łatwiej to wszystko idzie :D
Napisano 12 Listopad 200717 l Suuuper - az swiateczny nastroj mnie naszedl :) - Musisz go skonczyc :)
Napisano 12 Listopad 200717 l świetne! ciągnij sprawe dalej, morda i wogle całość bardzo mi sie podoba
Napisano 13 Listopad 200717 l Autor Modelik skończony, później pokażę siateczki. Do zestawu robię jeszcze sanki :) ale to później pokażę.
Napisano 13 Listopad 200717 l Może przeskaluj trochę dolną cześć buta bo z widoku od frontu wg. mnie nie wygląda dobrze... i coś z długością palców też jest chyba nie tak, ale ja się nie znam na anatomii.... :)
Napisano 13 Listopad 200717 l Autor Nie mam pojęcia o który element buta Ci chodzi Tony. Dłonie były wzięte z wcześniejszego modelu i lekko poprawione bo czasu mało a pracy dużo :) Dzięki wszystkim za miłe słowa, to jednak strasznie pomaga i napędza :) Siateczki dla siatkofobów ;) i początki mazania teksturki:
Napisano 13 Listopad 200717 l Ma za małe dłonie w stosunku do twarzy. mikołaje mają raczej takiej mięsiste dłonie:) Pozatym bardzo cool:) pozdro!
Napisano 13 Listopad 200717 l Buciki za wąskie mi się wydają, zakładając że mają konkretne "ocieplenie" powinny być chyba bardziej puszyste... mam nadzieje że teraz łapiesz co miałem na myśli...
Napisano 14 Listopad 200717 l Autor Ho ho ho, jedziemy dalej z Mikołasiem :) Co do butów to raczej nie chciałem robić bardzo grubych, dodatkowo ściągnięte są paskiem z wielką sprzączką ( pewnie niezbyt wygodne to :) ), co sprawia że wyglądają jeszcze bardziej szczupło Łapki mu jeszcze pewnie poprawię ;) Pozdro :) Update teksturki:
Napisano 15 Listopad 200717 l Autor Widzę że do świąt jeszcze daleko i zainteresowanie małe :) ale co tam, i tak pokażę. Nie jestem zadowolony z tex, ale jest jaka jest i inna raczej nie będzie, jeszcze tylko czapeczka, mordka i lapki
Napisano 15 Listopad 200717 l jedyne do czego moge sie przyczepic to broda wedlug mnie nie wyglada na brode :)
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor W zasadzie koniec, jeszcze trochę ze szwami w bodypaincie powalczę, ( może nawet jakiegoś tutka szybko napiszę bo jeszcze nigdzie nie widziałem żeby ktoś wykorzystywał technikę jakiej ja używam ) Pozdrawiam
Napisano 16 Listopad 200717 l oj nie nie, to jeszcze nie koniec! model jest spox, ale tekstura dopiero zaczęta, jeszcze dużo pracy nad nią zostało...
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor Prawda, ale termin był na dzisiaj i tyle zdążyłem wyskrobać do dziś, czasu było mało bo w międzyczasie trzeba było robić milion innych rzeczy. Może dla własnej satysfakcji popracuję jeszcze nad nim ale nic nie obiecuję, Dzięki za commentsy i wsparcie :)
Napisano 19 Listopad 200717 l to jak nie ma czasu to chociaz (jedynie) brode zmien z szarego na biala bo wszystko psuje Pozdro
Napisano 19 Listopad 200717 l No i warstwę brody zmieszaj na krawędzi z warstwą skóry. Przenik zrób jakiś, bo to aż boli, broda jak brzytwą ucięta.